Навчальна презентація на тему "Де є вода в природі?"

Про матеріал
Навчальна презентація на тему "Де є вода в природі?" Формувати уявлення про воду. Подано фізкультхвилинку, загадки та різні відомості про воду.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Де є вода в природі?Презентацію підготувала вчитель початкових класівм. Маріуполь, ЗОШ№ 64 Стернард Інна Леонідівна

Номер слайду 2

Доброго ранку – сонце привітне!Доброго ранку – небо блакитне!Доброго ранку – в небі пташки!Доброго ранку – зелені дубки!Доброго ранку – люди привітні!Я всім бажаю щоб посмішки квітли!

Номер слайду 3

Вправа «Погода»Яка пора року надворі?Який місяць?Яке число?Тепло чи холодно надворі? Який стан неба? Чи є опади? Вітер?

Номер слайду 4

В одній чарівній країні жили щасливі люди. Сади рясніли фруктами, поля колосилися житом і пшеницею, на луках паслася худоба, у лісах співали птахи. Але сталося якесь лихо і вся благодать стала пропадати: рослини зів’яли, корови перестали давати молоко, птахи перестали співати. Засумували люди, задумалися і звернулися за порадою до Мудреця. Вислухав їх Мудрець, взяв гілочку верби і пішов з нею по лісах, по полях та городах. Зупинився Мудрець за городами і сказав: «Копайте тут, знайдете скарб.» Люди копали день і ніч. Що знайшли люди?

Номер слайду 5

Відгадайте загадку. Я і хмара, і туман, І струмок,і океан, І літаю, і біжу, І скляною бути можу! style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 6

Чи багато води на Землі? Без води неможливе життя. З усіх планет Сонячної системи лише планета Земля має такі запаси води. Народна мудрість каже: „ Водиця – усьому – цариця”. Дві третини всієї поверхні Землі зайнято водою, але в морях і океанах вода солона. Вода - найпоширеніша в природі речовина, без якої неможливе життя на Землі.

Номер слайду 7

Фізкультхвилинка. Каченята йшли до річки,Щоб напитися водички, Повмивати свої личка, Поскубти смачну травичку. Крильцями похлопати,Лапками похлюпати,До хвостика нагнутися,до сонечка дотягнутися. Й додому повернутися.

Номер слайду 8

ВОДА В ОКЕАНАХ

Номер слайду 9

ВОДА В ОЗЕРАХ

Номер слайду 10

ВОДА В БОЛОТАХ

Номер слайду 11

ВОДА В РІЧКАХ

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
31 липня 2019
Переглядів
1761
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку