Навчальні завдання для здобувачів освіти 9 класу з 21 квітня по 24 квітня 2020 року.

Про матеріал
Навчальні завдання для здобувачів освіти 9 класу з алгебри, геометрії, фізики та основ здоров’я на час призупинення освітнього процесу з 21 квітня по 24 квітня 2020 року.
Перегляд файлу

Навчальні завдання для здобувачів освіти 9 класу з алгебри, геометрії, фізики та основ здоровя на час призупинення освітнього процесу з 21 квітня  по 24 квітня 2020 року.

 

1.Основи здоров’я.                                                                                            Вивчаємо тему «Вплив психоактивних речовин на репродуктивне здоровя. Значення регулярних оглядів для хлопців і дівчат ». (1 урок).                                                                                                             Прочитати $24 стор.116-118 , опрацювати таблицю «Вплив психоактивних речовин на репродуктивне здоровя підлітків » на стор.116.                                                                                                2. Алгебра.                                                                                                         1.Вивчаємо  тему  «Контрольна робота №5  по темі «Основи комбінаторики, теорії ймовірностей та статистики»» (1 урок).                                                                       Виконуємо на окремих аркушах завдання №1-7 розміщені  на стор. 221 підручника.                                                                                                                       2 Вивчаємо  тему «Повторення теми «Лінійні нерівності та їх системи»» (1 урок).                                                                                                             Прочитати $20,звернути увагу на основні поняття теми та їх означення,  виконати вправи823,830,831,833,834,837  у робочих зошитах письмово.   3. Геометрія.                                                                                                             1. Вивчаємо  тему «Повторення теми «Теорема косинусів і синусів»» (1 урок).                                                                                                                 Повторити $11-12, теоретичний матеріал на стор.197 та 201 ,  виконати вправи1,3,5  у робочих зошитах письмово.                                          Переглянути відео-урок  по темі, який розміщено на сторінці  групи «Червоногранітнянська ЗОШ І-ІІ ступенів »  у соціальній мережі Фейсбук або за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=0OJP0aePY6Q                  2.Вивчаємо  тему  «Повторення теми «Розвязування трикутників»» (1 урок).                                                                                                                    Виконуємо на окремих аркушах завдання №1-5 розміщені  на стор. 173 підручника та № 1027.                                                                                                      4. Фізика.                                                                                                              Вивчаємо  тему «Застосування законів збереження енергії та імпульсу в механічних процесах » (3 уроки ).

Прочитати $38, проаналізувати таблицю на стор.235  та розв’язування задач на стор.237-239, опрацювати алгоритм розв’язування задач  на стор. 236, виконати вправа 38 №1-2 у робочих зошитах письмово.