Організація освітнього простору в умовах впровадження НУШ

Про матеріал
Батьківські збори на тему "Організація освітнього простору в умовах впровадження НУШ".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Організація освітнього простору в умовах впровадження НУШ Підготувала вчитель початкових класів Струтинська Н.П.

Номер слайду 2

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

Номер слайду 3

Структура освітнього процесу Два цикли навчання Адаптаційно-ігровий (1 – 2 класи) Метою першого циклу навчання, відповідно до його назви, буде природне входження дитини в шкільне життя, послідовна адаптація до нового середовища. Основний (3 – 4 класи) Метою другого циклу є здійснення навчального процесу з концентрацією педагогічної уваги на формуванні в учнів відповідальності і самостійності; підготовка до успішного навчання в основній школі.

Номер слайду 4

Предметне оточення класів Нова українська школа – це новий освітній простір, який має бути зручним та комфортним для кожного учня. З цією метою змінюється просторово-предметне оточення. Планування і дизайн освітнього простору спрямовуються на розвиток дитини та її мотивації до навчання.

Номер слайду 5

Освітній простір 8 осередків Навчально - пізнавальної діяльності Для гри Куточок природи Художньо - творчої діяльності Осередок відпочинку Осередок вчителя Дитяча класна бібліотечка Матема- тичний осередок

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Осередок навчально-пізнавальної діяльності

Номер слайду 8

Осередок художньо-творчої діяльності

Номер слайду 9

Осередок відпочинку

Номер слайду 10

Класна бібліотека

Номер слайду 11

Куточок живої природи

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Глинінський НВК Яжло С.М. 2020р. Шість цеглинок Цеглинки LEGO

Номер слайду 15

Моє портфоліо

Номер слайду 16

Глинінський НВК Яжло С.М. 2020р.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Самооцінювання Термометр успіху

Номер слайду 19

Глинінський НВК Яжло С.М. 2020р.

Номер слайду 20

НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Тут панують співпраця та взаєморозуміння.

Номер слайду 21

Інтернет джерела та корисні посилання https://oplatforma.com.ua/article/2214-organzatsya-osvtnogo-prostoru-novo-ukransko-shkoli https://mon.gov.ua/storage/app/media/zagalna%20serednya/metodichni%20recomendazii/2020/metodichni%20 https://nus.org.ua/articles/yak-stvoryty-shkilnyj-prostir-shho-motyvuvatyme-uchniv-navchatysya/ https://naurok.com.ua/prezentaciya-distanciyne-navchannya-yak-vono-e-289940.html

Номер слайду 22

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ !

ppt
Додано
23 лютого 2023
Переглядів
591
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку