Осінь-господиня завітала у наш край

Про матеріал
Сценарій для початкових класів "Свято осені", розраховане на учнів початкової школи. Мстить вірші, загадки, розваги, веселі завдання та цікаві сценки. Свято розраховане на 30 хвилин.
Перегляд файлу

«Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр

«Д О В І Р А»

 

 

СЦЕНАРІЙ СВЯТА:

 С. Пізн. 74,019 Елемент Дівчина осінь: продаж, ціна у Запоріжжя. Навчальні  плакати від "Интернет-магазин «Умные дети»" - 1001877674

Осінь-господиня

завітала у наш край

 

                                           Підготувала Лесюк О. М.

 

Осінь-господиня

завітала у наш край

Мета: Розширювати знання дітей про пори року, їх особливості, прикмети. Познайомити з етимологією назв місяців. Прищеплювати учням любов до рідного краю та його традицій, здатність відчувати красу і гармонію навколишнього світу, повагу до народної мудрості. Розвивати логічне мислення, спостережливість, увагу, пам’ять, зв’язне мовлення. Сприяти духовному розвитку дітей. Виховувати любов до природи рідного краю. Організувати дозвілля та відпочинок дітей, створити дружню атмосферу свята та розваг; виховувати командний дух, повагу один до одного, взаємодію у команді.

Обладнання: Осіннє листя, кошики з овочами і фруктами, обручі, повітряні кульки, імпровізовані калюжі, ілюстрації овочів, фруктів, посуду.

Хід свята

Святково прибрана зала. Звучить пісня «Свято осені у нас»: https://youtu.be/lLYKmHIbFuA?si=u_DQpKPzU1EgTQOe

 

Ведуча: Доброго осіннього дня всім, хто прийшов сьогодні до нашої гостинної зали.

Ведуча: Осінь... Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею з квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом

Ведуча: Це пора, коли схиляють додолу голівки пізні квіти, відлітають у вирій останні журавлині ключі, у прощальному вальсі кружляє багряне листя.

Отож запрошуємо на «Свято осені», який підготували учні 2-х класів.

 

(Вихід учнів на сцену)

Вихід на СВЯТО ОСЕНІ

docx
Додано
23 лютого
Переглядів
44
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку