пам'ятка- інструктаж для батьків

Про матеріал
Пам'ятка-інструктаж для батьків на період зимових канікул 2022-2023 навчальний рік в умовах воєнного часу
Перегляд файлу

 Пам’ятка- інструктаж

для батьків учнів ____ класу 

на період зимових канікул

з _________________________________

2022 – 2023 навчального року

 

    З метою попередження нещасних випадків, дитячого травматизму, мінної безпеки,  щодо проведення роз'яснювальної роботи щодо правил поведінки в умовах низьких температур, на льоду, дотримання правил особистої гігієни та карантинних обмежень у період поширення епідемічних захворювань та недопущення створення кримінальних ситуацій, дирекція Великовисторопського ЗЗСО І-ІІ ст. та класний керівник просять Вас ознайомитись із правилами безпеки життєдіяльності під час зимових канікул, новорічних та різдвяних свят,  з обов'язковим їх дотриманням:

Будьте обережні та дотримуйтесь усіх правил безпеки при:

•        користуванні газовими та електричними приладами;

  •      поводження з ВНП, невизначеними предметами та речовинами;

•        не допускайте ігор з вогнем Вашою дитиною, не дозволяйте самостійно розводити багаття,  палити листя, бур'ян та інші матеріали;

•        не допускайте ігор на будівельних майданчиках та біля них;

•        пам'ятайте: дорога - не місце для ігор та безпечної поведінки.

Щоб уникнути електротравм, категорично забороняється: наближатися до обірваних проводів ближче 8 м.; залазити на опори ліній електропередач; відчиняти двері та проникати в трансформаторні підстанції. Обов'язково наголошуйте доньці чи синові (при відсутності дорослих вдома) про те, що не можна відкривати двері незнайомим особам.

Будьте особливо обережні біля водоймищ, на льоду, в умовах низьких температур! Пам'ятайте: з водою не жартують! Обов'язково наголошуйте дітям про небезпеку, яка чатує на них:

•        у громадському транспорті;

        при поводженні з собаками та іншими тваринами (свійськими та дикими).

  Перед кожною зустріччю дитини з вулицею не забувайте ще раз нагадати Правила дорожнього руху. Не дозволяйте доньці чи синові бути на вулиці без нагляду дорослих у вечірній та нічний час. Слідкуйте за гігієнічними вимогами щодо харчування дитини.

Пам'ятайте про проблеми які стоять перед сучасною молоддю: куріння, пияцтво, наркоманія (у зв'язку зі становленням характеру Вашої дитини, прийміть до уваги те, що ніхто з підлітків не застрахований від них). Особливо зверніть увагу на друзів дитини.

Наголошуйте про те, щоб діти нічого чужого не брали та своєю поведінкою не створювали криміногенної ситуації (бійки, крадіжки, брутальна поведінка).

Зверніть увагу на небезпеку поширення застудних захворювань та грипу в зимовий період.  Дотримуйтесь правил карантинних обмежень в зв’язку з поширенням СOVID-19 !

В Україні діє воєнний стан та тривають бойові дії, тож кожен здобувач ЗЗСО повинен  чітко дотримуватися правил поведінки та дій під час повітряної тривоги, обстрілів, комендантської години.

Будемо щиро раді зустрічі з Вашою дитиною після канікул!

 

ПАМ’ЯТАЙТЕ, ЩО В ПЕРІОД ЗИМОВИХ КАНІКУЛ ВИ НЕСЕТЕ ПЕРСОНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЖИТТЯ І ЗДОРОВ’Я ВАШИХ ДІТЕЙ!!!!

 

Я _________________________________________ (мати, батько, опікун) здобувача освіти  ____   класу,  ознайомлена з пам’яткою для батьків, зобов’язуюся її дотримуватися, та пам’ятаю, що несу персональну відповідальність за життя і здоров’я своєї дитини ______________________________________ під час зимових канікул.

 

Дата:________________________                             

 

Батьки: _________________/_________________________________

 

  Кл. керівник:___________  ___________________________

docx
Додано
10 лютого 2023
Переглядів
406
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку