Парад квітів біля школи

Про матеріал
Залучення дітей та підлітків до розробки проектів озеленення навчальних закладів та практичне впровадження цих проектів. Формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища перед майбутнім поколінням, активізувати трудову діяльність учнів .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЗВІТпро проведеннятрудової акціїСпасько – Михайлівська ЗОШ I-III ступенів« Парад квітів біля школи »Цебеняк М. М. – вчитель трудового навчання

Номер слайду 2

Якцію було проведено учнями 7 класу. Вишняк Максим Літвінова Оксана. Приворотня Тетяна. Сікан Максим. Струк Ярослав. Труханова Тетяна. Цебеняк Василь. Циганкова Альона. Яблочко Дар’я

Номер слайду 3

Мета та завдання акції Головною метою акції є формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища перед майбутніми поколіннями, активізація пізнавальної, творчої, просвітницької та трудової діяльності учнівської молоді, покращення зовнішнього озеленення навчальних закладів. Завдання акції:• активізація роботи загальноосвітніх закладів по благоустрою та покращення стану їх зовнішнього озеленення; • спрямування зусиль навчальних закладів на спільні практичні дії по оздоровленню навколишнього середовища та благоустрою прилеглої території;• розвиток в учнів почуття дбайливого господаря закладу, в якому вони навчаються;• залучення учнівської молоді до озеленення та впорядкуванню території навчальних закладів та закладів соціальної сфери;• залучення дітей та підлітків до розробки проектів озеленення навчальних закладів та практичне впровадження цих проектів.

Номер слайду 4

План роботи:1 етап: планування території школи, проведення інвентаризації існуючих зелених насаджень з урахуванням складу, віку, розмірів, стану і характеру їх розміщення.2 етап: ознайомлення з сучасними технологіями в галузі ландшафтного дизайну та зеленої архітектури, вивчення нових видів і сортів декоративних рослин та створеного проекту озеленення навчального закладу.3 етап: збагачення видового складу квітково – декоративних рослин на території школи і підготовка території до закладки проекту.4 етап: практичне втілення проекту озеленення навчального закладу.

Номер слайду 5

Підготовка ділянки

Номер слайду 6

Насадження квітів різними способами

Номер слайду 7

Навесні ми милувалися тюльпанами та нарцисами

Номер слайду 8

Влітку ми раділи ірисами, петунією та півонією

Номер слайду 9

Все літо і осінь ми любувалися чорнобривцями

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Батьківщини рідної сади. Нахилились цвітом до води. Кожна гілка — в сонці, у теплі,Щедро пахне соками землі. Батьківщини рідної гаїКличуть серце в затінки свої. Зупинись і слухай солов’я,І відчуй, що це земля твоя.

pptx
Пов’язані теми
Технології, 7 клас, Презентації
Додано
22 січня 2023
Переглядів
184
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку