Передноворічна "Календа". Роздаткові матеріали

Про матеріал

Розробка роздаткових матеріалів, святкових наочностей, декоріції. Назвіть це, як хочете, але це - український Adventskalender. Я назвала його "Календа"

Перегляд файлу

 

Як відомо, у Європі, зокрема у Німеччині, є така річ, як Adventskalender – календар, який дозволяє цікаво дочекатися Різдва. Цього (2017-2018 р.) я вирішила «урізнобарвити» очікування Нового року дітям і придумала ось такі завдання на кожен день, яке назвала «Календа». Таке заняття – переглядати кожного дня нову листівку і виконувати наступне завдання – вподобали навіть вчителі. Хоча діти не змогли розмістити свої фото на сторінці в Інстаграм через нашу технічну помилку – у нас був закритий до додавання матеріалів профіль, але думаю, що ідея приживеться.

Завдання можна вигадувати різні. «Календа» роздруковується, розрізається навпіл (так, щоб число і місяць і завдання на цей день – були на одному аркуші). Потім складається як листівка і вішається (титульною стороною наперед, а завданням назад) на шматок шпагату у коридорі школи на стенд або стіну .

Приклад: 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
5 липня 2018
Переглядів
901
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку