Перезентація портфоліо вчителя

Про матеріал

Сприяти участі дітей у всеукраїнських, міських та шкільних конкурсах, олімпіадах.

Працювати над розвитком творчої компетентності учнів, їх обдарованості.

Розвивати інтерес дітей до дослідницької діяльності.

Надсилати методичні наробки, уроки, виховні заходи до методичного порталу.

Працювати на сайті школи та тісно спілкуватися з батьками дітей.

З метою підвищення педагогічної майстерності займатися самоосвітою.

Поповнювати свою відеотеку матеріалів уроків, шкільних та позашкільних заходів, семінарів.

Приймати участь у професійних конкурсах.

•Атестуватися.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Толок Дар’я Олександрівна. Вчитель 4 класу. МІСЦЕ РОБОТИ : КАЛМИКІВСЬКА ЗОШ І – ІІІ СТ.. Педагогічний стаж: 1 рік і 8 місяців. ПОСАДА :вчитель початкових класів .

Номер слайду 2

Девіз життя. Той, хто володіє собою,кращий за того, хто завойовуємісто. Справжній учитель той, хто здатенопуститися з висот своїх знань донезнання учня і разом з нимздійснити це сходження.

Номер слайду 3

Проблема над якою працює школа: Підвищення професійної майстерності вчителя як запоруки формування компетентної особистості випускника в умовах НУШ. Проблема над якою працюю:«Розвиток пізнавального інтересу учнів молодших класів»

Номер слайду 4

Освіта:{638 B1855-1 B75-4 FBE-930 C-398 BA8 C253 C6} Назва. Спеціальність. Ступінь Рік випуску. Відокремлений підрозділ «Старобільський гуманітарно-педагогічний коледж Луганського національного університету імені Т. Г. Шевченка»Початкова освіта. Молодший спеціаліст2015 ДЗ «Луганський національний університет імені Т. Г. Шевченка»Початкова освіта. Бакалавр 2017 ДЗ «Луганський національний університет імені Т. Г. Шевченка»Початкова освіта. Магістр Навчаюся

Номер слайду 5

КУРСОВА ПЕРЕПІДГОТОВКА{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Назва закладу(сайту)Тема перепідготовки. Рік Луганський ОІППО«Діяльність вчителя початкових класів в умовах НУШ»2017 Сайт End Era«Діяльність вчителя початкових класів в умовах НУШ»навчаюсь. Сертифікат{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Організація. Тема підготовки. Рік. Unicef. Пройшла навчання з методики викладання Тренінгового курсу «Вчимося жити разом» у початковій школі на засадах розвитку життєвих навичок.2017

Номер слайду 6

ПУБЛІКАЦІЯ НА МЕТОДИЧНОМУ ПОРТАЛІ

Номер слайду 7

Розробки на виставку

Номер слайду 8

УЧАСТЬ У КОНКУРСАХВ конкурсі кенгуру взяли участь 2 дитини: Волкова Кіра. Литвинов Дмитро. В конкурсі Соняшник взяли участь 3 дитини: Фомченков Володимир. Литвинов Дмитро. Волкова Кіра

Номер слайду 9

Я-класний керівник

Номер слайду 10

Виступи на шкільних засіданнях та районних засіданнях! {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Назва. Засідання. Навчально-дослідницька діяльність учнів початкових класів в умовах реалізації Концепції «Нова Українська школа»Педрада «Проведення інтегрованих уроків як один із шляхів формування позитивно-емоційного ставлення до пізнання»Районе засідання вчителів мистецтва.«Педагогіка партнерства» як один із факторів ефективної взаємодії учасників освітнього процесу»Педагогічні читання Сухомлинського. Фронтальна форма організації навчальної діяльності учнів. Районе засідання вчителів початкових класів.

Номер слайду 11

Мені вдається. Виховна робота;Інтегрування уроків;Використання на уроках ІКТ;Робота з батьками;Робота з дітьми підготовчої групи в умовах НУШ;Творча робота з учнями класу та підготовчої групи;Розробки уроків для учнів 4 класу;Виготовлення наочності до уроків.

Номер слайду 12

У мене виникають складнощі. Робота з важковиховуваними дітьми. Дослідницька діяльність у зв’язку з недостатньою сформованістю дослідницької бази. Робота з гіперактивними дітьми.

Номер слайду 13

Сприяти участі дітей у всеукраїнських, міських та шкільних конкурсах, олімпіадах. Працювати над розвитком творчої компетентності учнів, їх обдарованості. Розвивати інтерес дітей до дослідницької діяльності. Надсилати методичні наробки, уроки, виховні заходи до методичного порталу. Працювати на сайті школи та тісно спілкуватися з батьками дітей. З метою підвищення педагогічної майстерності займатися самоосвітою. Поповнювати свою відеотеку матеріалів уроків, шкільних та позашкільних заходів, семінарів. Приймати участь у професійних конкурсах. Атестуватися.

Номер слайду 14

Дякую за увагу! Успіхів у навчані та вихованні дітей!

pptx
Додано
22 липня 2018
Переглядів
1836
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку