Презентація: "Презентація пришкільного табору "Червоні вітрила"

Про матеріал

Презентація пришкільного табору "Червоні вітрила" Бериславської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №3. Матеріал стане у нагоді класним керівникам, організаторам шкільного дозвілля.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Червоні вітрила»Бериславська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Табір: Презентацію виконала вчитель початкових класів Нігалатій Олена Олександрівна

Номер слайду 2

Запрошуємо вас провести канікули в чудовому таборі «Червоні вітрила»! Дорогі друзі!

Номер слайду 3

І екіпаж «Усмішка»Наш девіз всього три слова: Посміхнись – все буде кльово!

Номер слайду 4

«Ми морські розбійники,Ми сміливі вікінги. Перед нами всі тремтять,Вам не радим нас чіпать!»ІІ екіпаж"Вікінги"

Номер слайду 5

ІІІ екіпаж"Юнга"«Юнга станет капитаном,Надо только подрасти!»

Номер слайду 6

ІV Екіпаж «Морские звёзды«Мы не в небе, мы в воде, будем побеждать везде»

Номер слайду 7

«Ми веселі та кмітливі,Ми завзяті й дуже милі!»V екіпаж"Фортуна"

Номер слайду 8

Сонце світить – ми дурієм!Дощ іде – ми фанатієм!Від життя ми ловим кайф – Все чудово – its may layf!VI екіпаж"Смайлики"

Номер слайду 9

Д е в і з табору: Ми команда корабляІ надійна й ділова. У нас талантів водограй, Який хочеш вибирай!П р о м о в к а. Раз,два – вітрило сяє,Три,чотири – зігріває. Пурпурове,чарівне,Всім надію надає!

Номер слайду 10

В чудовій країні за морем далеким. Красуня Ассоль жила з батьком стареньким. Хоч радість не часто у дім прилітала,Червоні вітрила дівчина чекала. А люди сміялись: "Не вір у гадання,Як вітер примхливий минуть сподівання,Бо завжди на хвилях біліють вітрила..."Та дівчину мрія навік полонила. Червоні вітрила, вітрила надіїАссоль виглядала як щастя, як мрії!І вірила в те, що на хвилях чекання. Червоні вітрила несуть їй кохання!Всі знали напевне: таке не можливо,Не вірили люди у щастя, у диво,Та сонячним ранком червоні вітрила. З'явились у морі й до берега пливли!Червоні вітрила, вітрила надіїАссоль дочекалась, здійснилися мрії!Бо щастя прилине з далекого краю. До того, хто віру свою не втрачає!Пісня табору. Слова: Н. Погребняк. Музика: О. Янушкевич

Номер слайду 11

Структура управління екіпажами кораблів флотилії:  

Номер слайду 12

8.00 – 8.30 - Прийом дітей        Сурма кличе всіх: «Пора!        З добрим ранком, дітвора» . 8.30 – 8.45 - Зарядка        Всі шикуємося по порядку       Й дружно робимо зарядку. 8.45 – 9.00 - Організаційна лінійка        На лінійку біжи швидко,       До сніданку уже близько.9.00 – 9.30 – Сніданок        Всі за стіл! Дізнатись час,       На сніданок, що у нас!10.00 – 11.00 – Робота в загонах        Всі в загонах позбирались,       Щось цікавого дізнались. 11.00 – 12.00 – Спортивна година        Найсильніший хто у нас?-       Це покаже кожен з нас.12.00 – 13.00 – Виховний захід        Не сумує в нас ніхто:       Тут і танці, і кіно.13.15 – 14.00 - Обід        На обід йдемо ми дружно,        І ніхто вже не шумить.14.00 – 14.10 – Підсумкова лінійка       Знову сурма кличе нас,       Бо додому уже час.14.10 – 16.50 – Денний сон (для 1загону)16.00 - Похід додому. Режим дня

Номер слайду 13

Закони табору: Закон Закону – Правило неухильного дотримання всіх законів, що діють у таборі. Закон Часу – Не спізнюватися. Закон Території – Не виходити за територію школи без дозволу вихователя, не заважати роботі іншого загону. Закон Ввічливості та поваги у ставленні до дорослих і друзів. Закон Дружби – Підтримка і взаємовиручка. Один за всіх і всі за одного. Закон Зелені – Бережно відноситись до природи. Закон Дисципліни – Бути дисциплінованим, дотримуватись правил техніки безпеки на екскурсіях, правил дорожнього руху і пожежної безпеки.

Номер слайду 14

Програма :«Країна Фентезі, або у пошуках перлин»Девіз: Якщо летіти, то у зоряну вись. Якщо пірнати,то у морські глибини.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

У цьому році наш пришкільний табір працював за новою програмою «Країна Фентезі або у пошуках перлин» (упорядник: організатор табору Нігалатій О. О.). Основна відмінність цієї програми в тому, що вона складається із двох блоків: Дозвільний – проведення загально табірних заходів, тематичних днів;Проектний – робота тимчасових творчих груп за інтересами.

Номер слайду 17

Задачі дозвільного блоку були повністю реалізовані:стимулювання творчої активності дітей;вироблення вміння колективної взаємодії;розвиток ініціативи, вміння планувати, організовувати й аналізувати свою діяльність.

Номер слайду 18

Завдання проектного блоку також були реалізовані:освоєння дітьми нових видів діяльності;створення умов для самореалізації кожного;освоєння методики проектної та дослідницької діяльності.

Номер слайду 19

Основні проекти зміни{08 FB837 D-C827-4 EFA-A057-4 D05807 E0 F7 C}№п/п. Назва міні проекту. Мета. Керівник1.«Театралька»Розвиток творчих, артистичних якостей дітей. Музичний керівник Шевченко О. В.2.«На хвилях мрій»Розвиток інтелектуальних здібностей і якостей, стимулювання пізнавальної активності дітей. Педагог-психолог Кліандрова І. О.3.«Я маю право знати свої права»Ознайомити дітей з основними положеннями Конвенції про права дитини. педагог-організатор Нігалатій О. О.4.«Спорт – це життя»Пропаганда ЗСЖ, розвиток фізичних якостей, умінь і навиків.Інструктор з фізичного виховання Прушинська О. А.5.«Чи є Інтернет безпечним?»Розвиток умінь і навиків роботи з комп'ютером, в Інтернеті, формування навиків пошукової роботи.Інструктор по ІКТ Веренич С. Ю.

Номер слайду 20

Творчі звіти керівників проектів«Я маю право знати свої права»«Спорт – це життя»«Театралька»«Чи є Інтернет безпечним?»«На хвилях мрій»

Номер слайду 21

Створювати сприятливі умови для оздоровлення дітей, організовувати їхнє змістовне дозвілля, розвивати їхні здібності, нахили, інтереси; Підвищувати соціальний статус і самооцінку дітей та підлітків, їх діяльність; Збагачувати духовний світ, інтелект з урахуванням реалій сучасності. Мета:

Номер слайду 22

Завдання: Створити добрий емоційний настрій, почуття гри та романтики; Стимулювати творчий розвиток особистості через впровадження активних форм роботи; Організовувати дітей до добровільної участі у різних справах, до вільного вибору ними занять, справ для душі.

Номер слайду 23

Очікувані результати Зменшення захворюваності дітей; Зниження рівня травматизму; Підвищення рівня розвитку комунікаційних здібностей учнів, їхньої творчої активності, рівня вихованості і якості знань; Розширення кругозору, підвищення рівня знань про історію, традиції рідного краю.

Номер слайду 24

План подорожі01.06 Веселийвідлив02.06 Кольоровий вітерець03.06 Буря. Сюрпризів04.06 Пік Олімпу05.06 Гори. Ясних зірочок06.06 Оазис «Східний щербет»07.06 Долина перлин10.06 Кришталевий водоспад11.06 Хребет. Мужності12.06 Таємниця вогнедишного кратера13.06 Лігво морського чудовиська14.06 Печера «Хіхоньки-хаханьки»16.06 Острів Робінзонів17.06 Пристань Прощання

Номер слайду 25

Напрямки виховної роботи Фізичний розвиток (зарядка, змагання, пішохідні екскурсії, рухливі ігри); Пізнавальний розвиток (відкриття різноманіття і краси оточуючого світу,вчитися бути відповідальними); Естетичний і творчий розвиток (через музику, книгу, живопис,відвідування музеїв, кінотеатру); Екологічний розвиток (дбайливе ставлення до природи, піклування про рослини, участь у трудовій діяльності).

Номер слайду 26

Обов'язкові передумови роботи табору: Збалансоване харчування. Належна організація фізкультурно-Оздоровчої роботи. Розвиток соціальної активності дітей. Різноманітні виховнізаходи. Дотримання режиму дня. Ефективне використання природних ресурсів. Чітке дотримання у таборі встановлених санітарно-гігієнічних норм

Номер слайду 27

У к. ОСНОВНІ ФОРМИ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗАВДАНЬ ТАБОРУ

Номер слайду 28

Інноваційна діяльність табору

Номер слайду 29

Дякуємо за увагу

pptx
Додано
22 липня 2018
Переглядів
1235
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку