Перший дзвоник для 1-9 класів .Презентація

Про матеріал
Цікавий матеріал по першому дзвонику містить розважальну інформацію. 1 вересня традиційно в школах проходять урочисті лінійки з нагоди початку навчального року. У школах проводиться перший святковий урок, який щороку має різні теми, після якого зазвичай вирішуються організаційні питання — іноді видача підручників, для першокласників визначають місця за партами, і на цьому навчальний день закінчується.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

я

Номер слайду 2

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Доброго дня поважні гості, дорогі вчителі, шановні батьки та учні! Сьогодні урочистий День знань, день старту до нових відкриттів і великих знань. Це традиційне і всенародне свято – сповнене тепла і вдячності. Воно об’єднує і дарує гарний настрій та світлі надії. 

Номер слайду 3

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Сьогодні освіта є одним із пріоритетів подальшого піднесення нашого краю, яка в усі часи була осередком формування інтелектуальної еліти нашої держави. З розвитком і реалізацією науково-освітянського потенціалу пов’язується  майбутнє нашого регіону як потужного центру інноваційної активності. Давайте зробимо цей навчальний рік роком нових можливостей, партнерства і творчого зростання. Ми творимо сучасну українську систему освіти.

Номер слайду 4

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творімо історію під знаменням рідного прапору!

Номер слайду 5

Мужність та героїзм, відвагу та самопожертву, відчайдушність та бойове братерство наші воїни демонструють кожного дня, кожної години, кожної миті. Нехай доля щедрою рукою дарує всім захисникам нашої незалежної України життєві перемоги!   Безсмертний подвиг воїнів сьогодення завжди буде взірцем мужності, сили духу та патріотизму для всіх нинішніх та прийдешніх поколінь. Схилімо ж голови перед світлою пам'ятю тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє, відійшовши у вічність.  Вшануймо пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Номер слайду 6

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори — день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника. Стало доброю традицією зустрічати Перше вересня — початок нового навчального року — як велике і радісне свято.

Номер слайду 7

Школа______________________. Це Країна Чудес! Це країна Мрій! Ми раді тут тебе вітати,Із нами разом в ній ти в часі можеш мандрувати! Тут, у Країні Мрій, є місто чудове,Сонце не сходить із неба ніколи,Час тут на місці, нікуди не йде, І люди живуть тут не так, як будь-де. Тут мрії збуваються й повно чудес,У Країні Мрій люди літають до самих небес,Хто по правді живе – в того крила ростуть, Адже справжні вчителі-чарівники в Країні мрій живуть.

Номер слайду 8

Тож вітай, шкільна родина, гучними оплесками цей чудовий, ні з чим незрівнянний день — день Першого дзвоника — в країні сонячних знань, в мить, коли дружня шкільна родина приймає у свої обійми першокласників, таких красивих, радісних і схвильованих!

Номер слайду 9

_________

Номер слайду 10

_____________

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Флешмоб першокласників

Номер слайду 14

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Хочемо подарувати вам барвистий букет дитячих мрій, гарного настрою, щирих посмішок та гордості за нашу землю, її славетну історію з тисячолітнім минулим, закарбовану в літописах, пам’ятках, і, сподіваємось, у наших із вами серцях.

Номер слайду 15

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Шановні випускники! Ви – майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здобутками підносьте її, своїми досягненнями славте її. Будьте гідними своїх предків, бережіть волю і незалежність України, поважайте свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.

Номер слайду 16

Ви повинні бути гідними місії, покладеної на вас долею; підтримати й продовжити героїчні досягнення наших захисників; виправдати сподівання і стати гордістю для нащадків. Хай розум, воля і любов до рідної землі згуртовують вас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України. Давайте побажаємо один одному і всій нашій великій країні миру, злагоди, єдності та перемог.

Номер слайду 17

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Слово випускників

Номер слайду 18

Навчання в школі мрій - це пора пошуку і час надій. Саме зараз вам властиве почуття впевненості у власних силах, здатне допомогти в досягненні успіхів у різних областях - спорті, навчанні. Подальша доля України безпосередньо залежить від того, наскільки ви будете здатні мобілізувати свої духовні і фізичні сили на благо України в цілому. Ми чекаємо від вас нових ідей і нестандартних рішень, які сприяють зростанню рівня життя.

Номер слайду 19

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Нехай в цей урочистий день людські серця наповняться вірою в завтрашній час, нехай відкриється брама для нових знань і звершень, нехай множаться набутки і засівається життя Добром, Працею, Справедливістю, Радістю!

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Від щирого серця вітаємо освітян! Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Сердечно дякуємо за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість.

Номер слайду 22

Шановні милі вчителі,Прийміть уклін наш до землі,Як часточки наших сердець,З любові й квітів вам вінець.

Номер слайду 23

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Шановні друзі! Сьогодні наша шкільна родина поповнилась новими пізнайками й чомучками, нашими першокласниками. Запрошуємо їх дати перший у цьому році дзвінок.

Номер слайду 24

Квітуй, мов калина, над плесами вод,Будь в дружбі і праці міцна та єдина. Хай буде щасливий твій вільний народ. Ми любим і вірим тобі, Україно! Шановні краяни! Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. Від усієї душі зичимо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успішного навчання, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Номер слайду 25

Щасливої життєвої долі, миру, злагоди та добробуту всім нам!Зі святом вас, дорогі друзі! Хай  мирна  блакить, сонцем  ясним  всім  сяє!!!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 вересня 2022
Переглядів
1373
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку