Підсумковий урок з фізики за І семестр 7 класу

Про матеріал
У всіх природничих наук єдиний об’єкт дослідження – природа. Природа оточує нас усюди і ми самі – частина природи. Всі природничі науки використовують фізичні методи дослідження. Вивчаючи цю тему ви дізналися що вивчає фізика, ознайомилися з деякими фізичними поняттями, навчилися їх вимірювати, поглибили свої знання про будову речовини, ознайомились із рухом і взаємодією молекул, по-новому подивилися на зміст загальних закономірностей природи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Мегасвіт

Номер слайду 4

Макросвіт

Номер слайду 5

Мікросвіт

Номер слайду 6

Фізичний калейдоскоп: «Так чи ні»

Номер слайду 7

Фізичний калейдоскоп: «Так чи ні» Газ заповнює посудину на половину. У рідинах молекули розташовані в певному порядку. Тверді тіла бувають кристалічні і аморфні. Теплове розширення тіла не залежить від речовини, з якої воно виготовлене. Одним із доказів руху молекул є фізичне явище.

Номер слайду 8

Домашнє завдання 1) Експериментальне завдання. На шийку пляшки надягніть повітряну кульку. потримайте цю пляшку в посудині з гарячою водою. Поясніть результат проведеного досліду. 2) Складіть кросворд.

Номер слайду 9

ppt
Пов’язані теми
Фізика, 7 клас, Презентації
До підручника
Фізика 7 клас (Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О., Божинова Ф.Я., Горобець Ю.І., Ненашев І.Ю., Кірюхіна О.О.; за редакцією Бар’яхтара В.Г., Довгого С.О.)
Додано
16 липня 2023
Переглядів
309
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку