Підвищення якості професійної підготовки у ЦПТО м. Житомира шляхом участі у Міжнародних проєктах GIZ та EdUP

Про матеріал
У презентації наведено приклади впровадження електронних ресурсів у освітньому процесі. Зокрема, посібник зручний помічник для здобувачів освіти, адже може працювати в офлайн режимі. Це робить інтерактивне навчання доступним навіть для тих користувачів, які не мають постійного доступу до якісного інтернет зв’язку. Застосунок розроблений змістовно, але при цьому настільки просто та доступно, що навіть непідготовлений користувач буде здатен опанувати інформацію та отримати базові знання. А фахівці зможуть використовувати його для поглиблення профільних знань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

1 Підвищення якості професійної підготовки у ЦПТО м. Житомира шляхом участі у Міжнародних проєктах GIZ та Ed. UP (використання платформи для електронного навчання від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та мобільних застосунків, розроблених на основі навчальних посібників з професії “Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування”)

Номер слайду 2

2 Проєкт технічної допомоги «Сприяння енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні (FEER)» реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmb. H на замовлення урядів Німеччини та Швейцарії за сприяння та підтримки МОН. Компонент «Професійні кваліфікації у сфері енергоефективності» даного проекту FEER спрямований на заповнення прогалин у формуванні компетенцій із енергоефективності за  затребуваними на ринку праці професіями будівельної галузі.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Підвищення кваліфікації викладачів за програмою "Передові системи термомодернізації будівель і споруд"

Номер слайду 8

Підвищення кваліфікації викладачів за програмою "Передові системи термомодернізації будівель і споруд"

Номер слайду 9

Участь у конкурсі проєктів “Мій заклад професійно-технічної освіти будує енергоефективну Україну”

Номер слайду 10

Тема 1 - Зроби свій навчальний заклад енергоефективним!

Номер слайду 11

Тема 1 - Зроби свій навчальний заклад енергоефективним!

Номер слайду 12

КОНКУРС ПРОЄКТІВ «МІЙ ЗАКЛАД ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ БУДУЄ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНУ УКРАЇНУ!»Зроби свою професію популярною!

Номер слайду 13

Варіанти банерів

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Історія зйомки відеоролика

Номер слайду 16

Проєкт GIZ з компонентом «Професійні кваліфікації в сфері енергоефективності» ІІ етап -- конкурс проєктів “Мій заклад професійно-технічної освіти будує енергоефективну Україну»2021-2022 р.р.

Номер слайду 17

Ковальчук Костянтин здобув ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України, науковий керівник Лозовик О. М.2022-2023 р.р.

Номер слайду 18

Результати конкурсу проєктів “Мій заклад професійно-технічної освіти будує енергоефективну Україну”

Номер слайду 19

15 грудня 2021 року до Центру з метою вивчення та поширення позитивного досвіду щодо упровадження програм із енергоефективності та енергозбереження відбувся візит експертів Катерини Мірошниченко та Вадима Литвина представників проєкту «Просування енергоефективності та Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Номер слайду 20

Бінарний урок на тему: «Система  теплоізоляції Polimin THERMO FACADE» – викладач Скурковська Ірина, майстер виробничого навчання Романюк Галина.

Номер слайду 21

Навчально-практичний тренінг «Особливості упровадження в освітнійпроцес сучасних енергоефективних технологій і матеріалів закороткостроковою навчальною програмою «Сучасні системитермомодернізації будівель і споруд»для закладів П(ПТ)О – учасників реалізації проєкту «Професійненавчання з питань енергоефективності в Україні-2022»

Номер слайду 22

22

Номер слайду 23

https://energy-efficiency.training/login/index.php Логін: 520000025 Пароль: CYJvi333jn. Y_

Номер слайду 24

GIZ

Номер слайду 25

25https://www.edup.org.ua/ Мета проєкту: популяризація професії сантехніка в Україні шляхом поліпшення якості освіти, налагодження співпраці між бізнесом та закладами професійної освіти, підтримки навчання на робочому місці. Відео на сайті «Новини»Проєкт "Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні"

Номер слайду 26

26https://www.edup.org.ua/first_conference/ Навчання відбулося в межах Всеукраїнської навчально-практичної конференції «Інновації в сучасній сантехнічній освіті» на базі Центру професійно-технічної освіти м. Житомир. У конференції взяли участь 36 учасників з 20 закладів профтехосвіти України.

Номер слайду 27

2730 травня 2023 року завершився Конкурс фахової майстерності з професії «Монтажник сантехнічно-технічних систем і устаткування» 2023 – всеукраїнські змагання, покликані популяризувати професію сантехніка в Україні. Конкурс проходив з 3 квітня по 30 травня наживо, що вже стало непересічною та довгоочікуваною подією в нинішніх умовах. У ньому взяли участь 270 учнів з 18 закладів професійної (професійно-технічної) освіти з усіх куточків України.

Номер слайду 28

Діджиталізація в освіті: Здобувачі освіти закладу отримали інтерактивні посібники. Мобільний застосунок «Труби та арматура», «Водопостачання», «Опалення» реалізовані у межах швейцарсько-українського проєкту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (Ed. UP), який виконується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ «Геберіт Трейдинг» та реалізується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» за підтримки Міністерства освіти і науки України. https://www.edup.org.ua/mobile_apps/

Номер слайду 29

Діджиталізація в освіті: Посібник зручний помічник для здобувачів освіти, адже може працювати в офлайн режимі. Це робить інтерактивне навчання доступним навіть для тих користувачів, які не мають постійного доступу до якісного інтернет зв’язку. Застосунок розроблений змістовно, але при цьому настільки просто та доступно, що навіть непідготовлений користувач буде здатен опанувати інформацію та отримати базові знання. А фахівці зможуть використовувати його для поглиблення профільних знань.

Номер слайду 30

Діджиталізація в освіті: Кожен розділ містить інформацію про те, які компетенції можна набути у результаті навчання, а також підсумкові тести для перевірки знань. Більш того, на відміну від профільних підручників, застосунок орієнтований на практичне застосування. Цьому слугують покрокові ілюстрації виконання технологічних процесів, тестові завдання та відео, які додаються до кожного розділу.

Номер слайду 31

EU4 SKILLS ПІДТРИМАЛА ЗАПУСК НАВЧАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ “ПРОФТЕХОСВІТА ОНЛАЙН”Щоб задовольнити зростаючий попит на Цифровий контент EU4 Skills розробила електронні навчальні матеріали, які доступні на платформі електронного навчання https://profosvita.online/

pptx
Додано
11 квітня
Переглядів
77
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку