Пісня-переробка на мелодію Дзідзьо "Я че кохавв"

Про матеріал
Сьогодні пропоную пісню-переробку для випускників на Останній дзвінок на мелодію "Я че кохав" Дзідзьо. Мої випускники співають цю пісню та готуються до Останнього дзвоника з завзяттям.
Перегляд файлу

На мелодію Дзідзьо «Я че коха»

1.Сьогодні свято... Останній дзвоник…                                                       Разом останнє побачення…                                                                              Наше дитинство.., рідний наш клас..,                                                         Всім вам, всім до побачення!

П-в. Рідна школа, ай лав’ю,                                                                                 Я тебе кохаю,  я «тебя» люблю! Чуєш?                                                                                                                    Рідна школа, ай лав’ю, ай лав’ю!(п-в -2р.)

2. Прощай, учитель.., прощайте, друзі..,                  .                                      Всім вам, всім до побачення                                                                           Колись прийдемо.. на зустріч в школу ..                                              Дитячих літ побачення.

 3.Останній дзвоник тут пролунає,                                                               Для нас останній у житті.                                                                                    Шкільна родина нас проводжає:                                                                            За це ми дякуєм тобі!                                                                                                               

docx
Додано
21 травня 2019
Переглядів
1039
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку