Плакат "Принцип роботи сканера"

Про матеріал
Плакат можно використовувати на уроках інформатики . А також при вивченні теми "Пристрої введення інформації"
Перегляд файлу

1.              Оригінал документа, цифрову копію якого потрібно Отримати, розміщується на скляний планшеті лицьовою стороною вниз (до скла).                                                            

2.              2. Після натискання на кнопку сканування розташована під склом пересувна каретка із закріпленими на ній джерелом світла, системою дзеркал, лінзами і світлочутливими датчиками починає пересуватися уздовж скануєте, проектуючи на нього потік світла. 3. Відбитий від документа світловий потік через оптичну систему, що складається з лінз і дзеркал, направляється на світлочутливі датчики, в якості яких Виступає CCD-матриця або CIS-лінійка.   

4. Джерело світла (поз. 1) через систему дзеркал (2) і лінзу (3) посилає сигнал на світлочутливі елемент (4), які переводить його в електричні імпульси і передає на обробку в виконавчий пристрій

4.              Залежно від рівня освітленості світлочутливі елементи виробляють електричний сигнал різної напруги, Який передається АЦП пристрою для перетворення аналогового сигналу в цифровий.

5.              Аналого-цифровий перетворювач (АЦП) передає двійковий сигнал на обробку в контролер пристрою і на комп'ютер у вигляді копії скануєте.

pdf
Додано
29 листопада 2019
Переглядів
567
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку