Портфоліо педагога-організатора

Про матеріал
Портфоліо педагога-організатора Бубнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Брагарчук Т.Д.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо педагога-організатора Бубнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Волочиського району Наркевицької ОТГ Брагарчук Тетяни Дмитрівни

Номер слайду 2

Візитна картка Дата народження: 6 серпня 1971р. Освіта: середньо – спеціальна педагогічна. Закінчила у 2008 році Хмельницький педагогічний коледж Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії за спеціальністю “Початкове навчання” і здобула кваліфікацію вчителя початкових класів. Посада:педагог-організатор (9 років) Місце роботи: Бубнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Стаж роботи: 29 років. Кваліфікація: 1 розряд Підвищення кваліфікації:пройшла у 2019 році.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Освіта: середньо-спеціальна педагогічна

Номер слайду 5

Підвищення кваліфікації

Номер слайду 6

Формування особистих рис громадян української держави,розвиненої духовності, фізичної досконалості,моральної та правової культури

Номер слайду 7

Модель педагога-організатора

Номер слайду 8

Креативність – це здатність народжувати надзвичайні ідеї, відхилятися від традиційних схем мислення, швидко розв’язувати проблемні ситуації. У широкому розумінні – синонім слова «творчість» або здатність до творчості. Інновації Дитино центризм Проектні технології Створення ситуації успіху Комунікативна спрямованість Творча особистість Інтерактивні технології Ігрові технології ІКТ Критичне мислення Компетентно орієнтоване навчання Особистісно- орієнтований підхід

Номер слайду 9

Створення умов набуття соціального досвіду вихованцями можливо шляхом участі у шкільному самоврядуванні

Номер слайду 10

Президент Голова учнівської ради школи Прем*єр-міністр Міністр освіти Міністр збереження майна Міністр юстиції та правопорядку Міністр здоров*я і спорту Прес-секретар Міністр культури Штаб «Козацької слави»

Номер слайду 11

Система виховної роботи: 1.ДЮО «Калинове» (для старшокласників) 2. Гра «Барвінчата» (1 клас) 3.Гра “Козачата” (2-4 класи)

Номер слайду 12

Сучасний зміст виховання в Україні – це науково обґрунтована система загальнокультурних і національних цінностей та відповідна сукупність соціально значущих якостей особистості, що характеризують її ставлення до: Ціннісне ставлення до природи Ціннісне ставлення до суспільства і держави Ціннісне ставлення до сім*ї,людей Ціннісне ставлення до культури і мистецтва Ціннісне ставлення до праці Ціннісне ставлення до себе

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Ціннісне ставлення до сім*ї,людей,родини Сюди відносяться заходи проведені з метою формування духовно-моральної культури особистості:чуйності,чесності,правдивості, справедливості, гідності, толерантності,милосердя, виховання родинних, особистих, громадських цінностей.

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Випускний вечір «Люба школо, прощавай!»

Номер слайду 32

Ціннісне ставлення до природи Заходи проводяться з метою формування екологічної культури, гармонійного співіснування з природою та зв*язку з національними традиціями; відповідального ставлення до природи, правових норм, до природи як середовища існування людини.

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Ціннісне ставлення до праці Метою заходів, спрямованих на виховання ціннісного ставлення до праці є виховання в учнів працелюбності, старанності, бережливості господарського ставлення до суспільної власності.

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Прибирання біля пам*ятників

Номер слайду 41

Ціннісне ставлення до культури і мистецтва Формування естетичної культури і мислення та почуттів засобами художніх образів різних видів мистецтва; розвиток художньо-естетичних емоцій, смаків, навичок до розробки і участі в творчих мистецьких проектах.

Номер слайду 42

Таланти твої, Україно!

Номер слайду 43

Ціннісне ставлення до себе Заходи даної спрямованості проводяться з метою формування основних засад особистості:самопізнання, самовизначення, самовиховання, самовдосконалення; прагнення бути фізично здоровою людиною.

Номер слайду 44

Здоровим бути здорово!

Номер слайду 45

Пожежна безпека очима дітей

Номер слайду 46

Мій шлях зі школи додому

Номер слайду 47

Хтось спитає:” Ти любиш роботу?”- Відповім: “Я люблю життя! У тривогах воно чи в турботах, Я закохана до забуття У дитячі яскраві очі, У дитячий прозорий сміх. Тож я іншої долі не хочу, А любити життя – не гріх ”.

Номер слайду 48

Дякую за увагу!!!

ppt
Додано
5 травня 2020
Переглядів
1533
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку