Портфоліо вчителя початкових класів

Про матеріал

Існує багато професій, в яких досягнення краще не описувати словами, а показувати роботодавцю. Особливо це актуально для творчих спеціальностей. Розповідь про ваш досвід роботи і навичках він може прочитати в резюме, але ось переконатися в тому, наскільки ви підходите для виконання його завдань, без портфоліо дуже складно.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

МІСЦЕ РОБОТИ : КАЛМИКІВСЬКА ЗОШ І – ІІІ СТ. ПОСАДА :вчитель початкових класів , педагог-організатор. Педагогічний стаж: 7 місяців. Толок Ірина Олександрівна

Номер слайду 2

Відокремлений підрозділ «Старобільський гуманітарно-педагогічний коледж Луганського національного університету імені Т. Г. Шевченка»Спеціальність: початкова освіта. Ступінь: молодший спеціаліст. Рік випуску: 2017. Освіта: ДЗ «Луганський національний університет імені Т. Г. Шевченка»Спеціальність : початкова освіта. Ступінь: бакалавр

Номер слайду 3

Педагогічне кредо«Учитель не той, хто вчить, а той у кого вчаться»Девіз життя«Щоб дійти до мети треба перш за все іти».

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Проблема над якою працює школа: Підвищення професійної майстерності вчителя як запоруки формування компетентної особистості випускника в умовах НУШ. Проблема над якою працюю:«Розвиток каліграфічних здібностей учнів молодших класів»

Номер слайду 6

ПУБЛІКАЦІЇ НА МЕТОДИЧНОМУ ПОРТАЛІ

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Я-класний керівник

Номер слайду 9

УЧАСТЬ У КОНКУРСАХ

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Робота з важковиховуваними дітьми. Робота з гіперактивними дітьми. У мене виникають складнощі..

Номер слайду 12

Мої плани на майбутнє Сприяти участі дитини у всеукраїнських, міських та шкільних конкурсах, олімпіадах. Працювати над розвитком творчої компетентності учня. Надсилати методичні наробки, уроки, виховні заходи на методичний портал. Створити власний сайт для обміну досвіду з колегами та тісної співпраці з батьками. З метою підвищення педагогічної майстерності займатися самоосвітою. Поповнювати свою відеотеку матеріалів уроків, шкільних та позашкільних заходів, семінарів. Приймати участь у професійних конкурсах. Атестуватися.

Номер слайду 13

Дякую за увагу!Любіть життя та цінуйте кожну його хвилину.

pptx
Додано
22 липня 2018
Переглядів
6487
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку