Новини

48 обдарованих школярів навчатимуться у престижних навчальних закладах світу завдяки Ukraine Global Scholars

У 2021 році стипендії від Ukraine Global Scholars (UGS) отримали 48 обдарованих школярів з 18 областей України. Вже цієї осені вони почнуть навчання у найпрестижніших школах та університетах США, Китаю, Канади та Німеччини. 

Благодійну організацію Ukraine Global Scholars було створено у 2015 році, українцями, що  закінчили закордонні університети. Нині вони об’єднались навколо мети допомогти іншим талановитим школярам, які не мають фінансових можливостей для навчання у США чи Європі. Саме таким дітям надається безкоштовна допомога при вступі до найкращих коледжів та шкіл-пансіонів з усього світу.

Обов’язковою умовою від організації є повернення випускників до України впродовж 5 років після випуску для розвитку місцевих компаній та інституцій.

З часу заснування UGS стипендії отримало 173 школярі-фіналісти з усієї України. З них 155 успішно вступили до ЗВО, а 129 отримали стипендії сумою понад 33 мільйони доларів. Таким чином, у 2021 році спільнота щасливчиків збільшилась на 70 школярів, які вже розпочали підготовку до вступу.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter