Вітаємо вас із Днем учителя! Як ви святкуватимете? Упевнені, в цей день буде багато світла, теплих побажань, приємних сюпризів, великих надій та віри в Перемогу. У цей святковий день ми щиро вітаємо вас та ще раз зізнаємося у своєму захопленні освітянами України. Ми впевнені, що дітям, яких ви вчите та вчили, є за що вам подякувати. Адже ми знаємо, що для цього є щонайменше п'ять причин!

Навіть війні не зупинити вас

Не буде перебільшенням сказати, що останні роки – справжнє випробування для освіти. Але особливо складно зараз, у часи повномасштабної війни. У таких умовах не працював ніхто. І ніхто не знав, що робити, як правильно організувати роботу, як діяти в нестандартних ситуаціях. 

Але українські освітяни таки найкращі. Вони гідно відповіли та продовжуть відповідати на виклики війни. Вони проводили уроки за будь-яких обставин, підтримували учнів та робили все для того, аби втримати освітній фронт. 

І просто зараз ви піклуєтеся про створення комфортного простору у класі (чи онлайн-класі), нагадуєте школярам про правила безпеки під час воєнного стану, приходите на допомогу в будь-якій ситуації, допомагаєте армії та продовжуєте розвивати українську освіту. 

Ви проводите неймовірні уроки, допомагаєте учням опанувати складні теми, знаходите варіанти для роботи навіть тоді, коли виникають проблеми з інтернетом чи обладнанням. А ще ви знаєте, як згуртувати клас у такі непрості часи. Діти знають, що ви поруч. Навіть якщо зараз ви за тисячі кілометрів одне від одного. І це неймовірно цінно! 

Ви завжди йдете в ногу з часом

Світ постійно змінюється. І це дуже цікаво! А ще ледь не кожного дня з'являються нові технології, які терміново потрібно опанувати. Ще б пак! Ми ж прагнемо навчати дітей сучасно, допомогти їм дізнатися про все-все на світі (або принаймні показати, як це можна зробити), довести, як важливо ніколи не зупинятися та постійно розвиватися. А що може бути краще, ніж власний приклад?

Учителі ніколи не зупиняються на досягнутому! Потрібно опанувати технології дистанційного навчання? Легко! Необхідно стати майстром фотошопу чи навчитися редагувати відео? Починаємо! Для того, аби зацікавити вибагливих учнів, потрібно провести урок із використанням доповненої реальності? Не проблема! Розробити онлайн-квест? Дайте п'ять хвилин! 

І завдяки всьому цьому уроки стають ще цікавішими, насиченішими, активнішими. І ніякі відстані не стануть на заваді!

Ви любите своїх учнів

Навіть якщо іноді вони бешкетують, не хочуть вивчати нову тему чи не підготувалися до уроку. Звісно, це не надто добре, але все можна виправити, чи не так? Учителі завжди пам'ятають про кожного учня і знають про дітей набагато більше, ніж може здатися на перший погляд. Вони завжди хвилюються та уважно стежать за тим, аби все було добре.

А ще вчителі справжді чарівники. А як ще пояснити вміння знайти підхід до кожного, допомогти опанувати складні теми та навчити здобувати знання? Навіть якщо спочатку дитина була не дуже і зацікавлена. Навіть якщо справді складно. Перетворити урок на захопливу подорож світом знань – це треба вміти! І як чудово, що вчителі опанували це мистецтво на 100%!

Ви володієте суперсилами

Так-так, не варто заперечувати! Бо якщо ви не супергерої та супергероїні (Марвел, посунься!), то як пояснити ваше вміння встигати все та навіть більше, талант пояснювати складне простими словами, величезне терпіння та натхнення до роботи? Це справжні суперсили! А ще до наздвичайних здібностей точно можна віднести мудрість, уміння мотивувати та надихати школярів, позитив, бажання ділитися знаннями та виховувати нове суперпокоління. 

І коли ви тільки все встигаєте? Ну зізнайтеся, насправді вчителі фізики вже давно винайшли спосіб розтягнути добу не на 24, а на 30 годин? І поділилися цієї таємницею лише з освітянами. Але ми розуміємо, що супергерої не розкривають джерела своїх здібностей, тож нехай це лишається таємницею. Так цікавіше!

Ви просто неймовірні

І це факт! І кожен попередній пункт це підтверджує. Ви переймаєтеся долею кожного учня, на ваших уроках цікаво, ви терпляче ставитеся навіть до найнеймовірніших витівок школярів, ви вчите дітей найкращому, ви незворушно слухаєте найдивніші відповіді учнів. І вмієте веселитися та радіти життю! І нехай так і буде!

Зі святом! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter