Новини

Фізкультура та НУШ: методи організації

Фізичне виховання – один із найважливіших навчальний предметів, адже саме завдяки йому ми виховуємо здорове покоління. Але лише цим справа не обмежується! Наспрвді уроки фізичної культури допомогають розвивати компетенції людини, які згодом допоможуть дітям реалізувати себе в дорослому житті.

Але як побудувати роботу так, щоб розвивати необхідні уміння та навчички? Як організувати заняття, яке зацікавить всіх без винятку учнів? А як покращити атмосферу у класі та налагодити спілкування між школярами? Усе це можна зробити на уроках фізкультури. І про те, як саме підійти до роботи, розкаже Дмитро Лазебний-Чоловський під час свого вебінару «Сучасні методи та засоби організації уроку фізичної культури за стандартами НУШ», який відбудеться 26 жовтня о 18:00.

Аід час вебінару поговоримо про цікаві командні ігри, що розвивають увагу та лідерські якості, дзнаємося, як фізкультура може допомгти у розвитку критичного мислення та комунікативних навичок, а такоє розглянемо приклади ігор на розвиток ініціативності та соціальної компетентності. Буде цікаво, долучайтеся!

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter