Новини

Інтернет-олімпіади «На Урок» та змішане навчання

Змішане навчання стало не тільки викликом для сучасної системи освіти, воно перетворилося на плацдарм нових можливостей для вчителів та учнів. І це неймовірно! На початку багато хто думав, що доведеться відмовитися від традиційних методів та прийомів робот, але на практиці виявилося, що це не так! Достатньо просто поглянути на них під новим кутом, змінити підхід та сприйняття. 

Інтернет-олімпіада – це ідеальне поєднання класичного та новітнього форматів роботи, у якому чудово вживаються онлайн та офлайн. І головне, що така взаємодія на 100% відповідає потребам змішаного навчання, а отже, користуймося! Про інтернет-олімпіади в контексті змішаного навчання говоритиме Любов Цукор під час вебінару «Інтернет-олімпіада «На Урок» як сучасний інструмент змішаного навчання», який відбудеться вже 1 жовтня о 19:00. 

Поговоримо про особливості формату інтернет-олімпіад та їхні переваги, а також розкажемо більше про VIІ інтернет-олімпіаду «На Урок». Крім того ви отримаєте покрокову інструкцію для реєстрації учасників на олімпіаду «На Урок» та дізнаєтеся про особливості й можливості особистого кабінету вчителя. Долучайтеся!

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter