Новини

Любомира Мандзій: дитячі садочки почнуть працювати при зниженні рівня захворюваності

Запитання про те, коли ж відкриють заклади дошкільної освіти, лунають усе частіше, адже батькам треба виходити на роботу. Відповідь надала т.в.о міністра освіти і науки України Любомира Мандзій на своїй сторінці у Facebook.

Відкриття дитячих садочків планується, і для цього зараз робиться все можливе: МОН і МОЗ разом розробляють так званий «коронавірусний» протокол, у який будуть включені вимоги головного санітарного лікаря, а також рекомендації Міністерства освіти для роботи закадів освіти в умовах епідемії. 

«Мене часто запитують, коли садочки відновлять свою роботу! Заклади дошкільної освіти зможуть відновити роботу відповідно до розробленої Урядової дорожньої карти виходу країни з карантину та у випадку позитивної динаміки – зниження показників захворюваності. Загальнонаціональне відкриття садочків буде можливим на 3 етапі дорожньої карти з урахуванням рішень комісій ТЕП та НС територіальних одиниць».

т.в.о міністра освіти і науки України Любомира Мандзій

Також пані Мандзій зауважила, що садочки мають відповідати всім вимогам безпеки: тільки тоді діти та вихователі зможуть повернутися до них. Вимоги для всіх будуть однакові.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter