Новини

У масках, але без рукавичок: як проходитиме ЗНО

Як відомо, МОЗ от-от офіційно дозволить проводити ЗНО, а Міністерство освіти і науки України вже планує розклад іспитів. Наразі відомо, до тестування, скоріш зе все, відбудеться у період із 25 червня по 17 липня. Але як саме відбуватиметься процес в умовах епідемії коронавірусу, достеменно невідомо. Утім, т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій розповіла, що МОН і МОЗ працюють над відповідними алгоритмами та заходами безпеки.

Але вже відомо, що випускники складатимуть ЗНО у масках, але без рукавичок. Про це у коментарі «Високому Замку» повідомила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк:

«Рукавичок там точно не буде. Як можуть діти писати у рукавич­ках?! Ми обговорювали, що ма­ють бути маски, можливо, буде вимірювання температури без­контактними термометрами, зрозуміло, що буде і рідке мило, і антисептики — усе, що має бути у людних місцях. Та, попри все, ми з нетерпінням чекаємо на той документ, який нам напише Міністерство охорони здоров’я».

Більш детальну інформацію МОН і МОН мають оприлюднити вже скоро. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter