Новини

«Мова моєї країни»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Незабаром, 9 листопада, ми відзначатимемо День української писемності та мови. Це свято завжди було важливими для нас, але тепер, в умовах повномасштабної війни, воно набуває особливого значення. Тож для того, аби розказати дітям більше про історію та розвиток української мови, аби показати її красу та багатство, пояснити, наскільки непростим був її шлях, ми створили новий захопливий інтернет-конкурс «Мова моєї країни»

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям дізнатися більше про українську мову. Завдяки участі в конкурсі школярі дізнаються:

  • як українська мова стала справжнім оберігом для наших військових на полі бою;
  • чи справді українська перемогла на всесвітньому конкурсі мов;
  • коли вперше відбувся Радіодиктант національної єдності;
  • чому забороняли літеру « Ґ»;
  • що таке лінгвоцид;
  • зі скількох букв складається найдовше слово в українській мові;
  • чому український дубляж вважається найкращим у світі.

І це, звісно, ще далеко не все! Ми зібрали багато цікавої та важливої інформації про українську мову, дібрали найнеочікуваніші факти, що допоможуть дітям розширити кругозір. Головна мета нашого конкурсу – популяризувати українську мову, зробити її мовою повсякденного спілкування дітей і підлітків.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 27 жовтня до 25 листопада, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter