Новини

Перший етап сертифікації Done: участь узяли 1552 вчителя

Перший етап сертифікації вчителів початкових класів у 2020 році завершено: 29 лютого 2020 року педагоги склали незалежне тестування. Участь у тестування вяли 1552 особи. 

«На участь у сертифікації-2020 надійшло 1711 заявок, однак не всі надіслали необхідні документи, а частина зареєстрованих не відповідала вимогам сертифікації. Тому тести складали 1552 педагоги, і це майже удвічі більше, ніж було учасників сертифікації-2019. Сподіваємось, цього року сертифікація допоможе знайти ще більше вчителів, які є лідерами змін в освіті, та додатково заохотити їх. Педагоги, які успішно складуть сертифікацію, отримуватимуть 20% надбавки до зарплати».

                                                                Міністерка освіти і науки України Ганна Новосад

Тестування складалося зі 100 завдань, виконати які учасники мали протягом 180 хвилин. Завдання мали на меті перевірку та оцінювання предметних компетентностей педагога, а також визначення їх обізнаності у сучасних та традиційних методах навчання, рганізації безпечного та комфортного середовища, планування освітнього процесу тощо. Тест було створено на основі професійного стандарту вчителя початкових класів. 

Результати тестування будуть розміщені в особистих кабінетах учасників сертифікації не пізніше 16 березня 202 року. Також учасники отримають дані щодо допущення чи недопущення до наступного етапу сертифікації. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter