Новини

Початкова школа та дистанційне навчання: як поєднати?

Ніколи не думали, що в робочий час будете скролити стрічку новин у Фейсбуці? Чи записувати історії в Інстаграм? Сучасний світ диктує викладачам нові правила: вчора треба було лише сидіти за вчительським столом, а сьогодні – на популярних серед дітей інтернет-платформах. 

Традиційні шкільні сценарії початкових класів рідко включають велику кількість технічних пристроїв та інтернет-платформ. Утім, на час карантину технології дистанційного навчання – найголовніший атрибут, без якого неможливо уявити освітній процес. 

А хто від народження має ген впевненого користувача інформаційних технологій, який, до того ж, розуміється у всіх тонкощах Інтернету? Звичайно, це діти початкових класів! Як учителю залишатися профі своєї справи та вміти зацікавити навіть таку вибагливу аудиторію в умовах дистанційного навчання? На це непросте запитання відповість Іванова Інна в межах вебінару «Технології дистанційного навчання в початковій школі: рекомендації для профі і не тільки», який відбудеться 24 березня о 18:00.

Про що говоритимемо? Насамперед про сьогоднішні реалії та виклики шкільного життя, технології дистанційного навчання, вчительські родзинки для забезпечення навчання на відстані, і нарешті – про роботу з документацією! 

Нині вчителі початкових класів мають непросту місію, для успішного виконання якої необхідно врахувати сьогоднішні виклики та вікові особливості діджиталізованих учнів!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter