Новини

Розвиваємо ключові навички за допомогою проєктної діяльності

Прагнете виховати особистість, яка з цікавістю навчатиметься протягом усього життя? Креативність, критичне мислення, комунікаційні навички та командна робота – ці популярні та важливі навички сучасності допоможуть сформувати здорову й успішну людину, яка не просто буде активною у житті, а й зможе з легкістю адаптуватися до змін. 

Що допоможе вам розвивати ці компентентності у ваших учнях? Проєктна діяльність! Але памятайте про те, як важливо якісно її організувати, усвідомлюючи виклики та реалії сьогодення. Про які потреби сучасності йдеться? Перш за все, це навички 4К, харизма та прагнення до самовдосконалення.

Як розвинути корисні навички на уроках природничо-математичного циклу й не тільки? Як спонукати дітей до самостійного виходу із зони комфорту та генерації нових ідей? Відповіді на ці запитання дасть Олена Довгаль на вебінарі «Навички 4К у проєктній діяльності школярів», який відбудеться 2 вересня о 18:00. Дізнайтеся про найголовніші прийоми проєктної діяльності школярів та допоможіть учням стати щасливими дорослими! 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter