Новини

Скетчноутінг та комікси для учнів початкових класів: дієві прийоми візуалізації знань

Чи люблять ваші учні комікси? Упевнені, що так! Вони яскраві, веселі, цікаві... а ще вони можуть бути навчальними! Саме так – спробуйте використати любов учнів до коміксів із навчальною метою. Такий прийом точно допоможе привернути увагу учнів та дозволить цікаво подати навіть дуже складну тему.

Ще один чудовий варіант для візуалізації навчальної інформації – скетчноутінг. Він дозволяє швидко конспектувати навчальний матеріал, допомагає краще запам'ятовувати інформацію, а згодом – швидко та без зайвих проблем її відтворювати. І от уже не найцікавіша тема перетворюється на яскраву та захопливу. Чудово, чи не так?

Саме про ці неймовірні прийоми візуалізації ми поговоримо на вебінарі Марини Шинкевич «Новітні підходи до навчання: скетчноутінг та комікси для учнів початкових класів (і не тільки)», який відбудеться 14 грудня о 18:00. Дізнаємося більше про їхнє значення та можливості у навчальному процесі, ознайомимося зі зручними ресурсами для створення коміксів та навіть побуваємо на майстер-класі! Буде цікаво, долучайтеся!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter