Новини

Стартувала реєстрація на безкоштовні кінопокази 10-го Чілдрен Кінофесту

Розпочалася реєстрація на безкоштовні покази 10-го ювілейного Чілдрен Кінофесту, який триватиме з 30 червня до 9 липня. Захід відбудеться в кінотеатрах Києва, Львова, Одеси, Дніпра, Полтави, Вінниці, Житомира, Луцька, Хмельницького та Чернігова. На глядачів чекає багато цікавого!

Не гаяти часу та зареєструватися закликає і почесний амбасадор цьогорічного Чілдрен Кінофесту Євген Філатов:

Євген Філатов – музикант, композитор, аранжувальник, продюсер, член Європейської кіноакадемії, композитор та ведучий YouTube-проєкту «Як звучить Україна», фронтмен  гурту The Maneken, композитор і саундпродюсер ONUKA та батько трирічного Олександра.

Бронювання безкоштовних квитків відкривається на сайті Чілдрен Кінофесту поступово: з 23 червня можна зареєструватися на фільм-відкриття, з 24 червня – на другий день фестивалю тощо.

Розклад показів у кінотеатрах:

  • 30 червня – фільм-відкриття, українське фентезі «Джура-королевич». На Чілдрен Кінофесті відбудеться світова прем’єра цієї стрічки. У столичному Будинку кіно — головному майданчику Чілдрен Кінофесту — фільм особисто представлять творці та актори.
  • 1 липня – анімаційна стрічка «Неймовірна подорож на Північний полюс».
  • 2 липня – казкова стрічка «Зіронька Лаури».
  • 3 липня – coming-of-age комедія «Планета Ґаї».
  • 4 липня – сімейна комедія «Душа команди».
  • 5 липня – анімаційний фільм «Паця».
  • 6 липня – пригодницький фільм «Пригоди на Гелловін».

Усі ці фільми беруть участь у Міжнародному конкурсі. Переможця цієї програми визначать відвідувачі фестивалю шляхом глядацького голосування.

  • 7 липня – позаконкурсний ретроспективний показ фільму «Таємний сад» Аґнєшки Голланд («Ціна правди»)до 30-річчя з дати виходу фільму. 
  • 9 липня – фільм-закриття фестивалю «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» — українське пригодницьке фентезі, яке стало переможцем торішнього Чілдрен Кінофесту. 

Долучитися до фестивалю можна також віртуально: в онлайн-кінотеатрі Чілдрен Кінофесту можна буде переглянути добірку фільмів-фіналістів Дитячого кіноконкурсу (буде доступна в усьому світі), Спеціальну ювілейну онлайн-програму – добірку фільмів-переможців Чілдрен Кінофесту попередніх років (переможці міжнародного конкурсу будуть доступні лише на території України, а переможці Дитячих кіноконкурсів – в усьому світі).

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter