Новини

Створюємо відеореконструкції: проєкти, які точно сподобаються учням

Кожен учитель історії прагне зробити власний предмет в очах школярів «живим» і зрозумілим,  історичний матеріал цікавим, а самих здобувачів знань – творчими та натхненними. І це реально, адже історія точно один із найцікавіших предметів у школі! А що заківатьб дітей більше, ніж історичні відеореконструкції? А якщо вони створюватимуть їх самостійно?

Загальновідомо, що саме візуальна інформація найкраще сприймається більшістю людей. Саме тому відеореконструкція це рішення, яке може наблизити дітей до подій минулого, краще їх зрозуміти та запам'ятати. Особливо корисно це під час підготовки дослідницьких проєктів, де школярі можуть закріпити теорію на практиці! Про це та навіть більше можна дізнатися від Вадентини Воронецької в межах вебінару «Створення учнями історичних відеореконструкцій під час підготовки дослідницьких проєктів», що пройде 8 травня о 18:00.

Про що говоритимемо? Насамперед, про важливість дослідницької діяльності для формування історичного світогляду та мислення школярів, про алгоритм роботи вчителя та учнів під час створення історичних відеореконструкцій, і найцікавіше – лектора поділиться власним досвідом участі школярів у міжнародному конкурсі проєктів!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter