Новини

Натхнення для уроку: шукаємо разом

Чи можна провести чудовий, інформативний, насичений та неймовірно цікавий урок без натхнення? Звісно, що ні. Саме тому вчитель – вічний шукач натхнення. І саме тому педагоги так старанно відвідують різноманітні семінари, майстер-класи та конференції (і не завжди вони обов'язково мають бути пов'язані саме з педагогічною діяльністю!), спілкуються з іншими освітянами тощо. І це вже не згадуючи про хороші книги, цікаві фільми та захопливе мистецтво. 

Пошук натхнення – складна справа. Ае ж така цікава! Ба більше – це цілком реальне завдання навіть тоді, коли здається, що натхнення немає и вже не відшукати. Бо джерел для натхнення насправді дуже багато, головне знати, де їх шукати. Наприклад, чому б не скористатися ідеями вихованців? Звернути увагу на їхні інтереси та захоплення, а отже зробити уроки неймовірно цікавими! 

Тож як шукати натхнення? Про це поговоримо на вебінарі Алли Баєвої «Сучасний урок: у пошуках натхнення», який відбудеться 13 тарвня о 18:00. Поговоримо цікаві уроки з точки зору вчителів та учнів!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter