Новини

Випускники можуть змінити місце складання ЗНО

Міністерство освіти і науки України надає учням випускних класів можливість змінити місце складання ЗНО, обране під час реєстрації. Зробити це можна у період із 6 до 18 травня.

Перш за все це стосується учасників, місце проживання яких та заклад освіти знаходяться в різних областях, або ж на відстані понад 150 кілометрів одне від одного. Лист із роз'ясненнями МОН надіслало керівникам закладів освіти. 

«Учні шкіл-інтернатів, закладів професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти, які на час карантину поїхали додому в іншу область або на велику відстань від свого закладу освіти, можуть мати незручності з доїздом до населеного пункту, вказаного ними раніше під час реєстрації. Тому ми даємо їм можливість скласти тестування в найближчому до них пункті проведення ЗНО».

                                                         т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Нове місце для складання ЗНО може розташовуватися у населеному пункті, максимально наближеному до місця проживання чи перебування учасників. Щоб змінити місце складання ЗНО, учасникам тестування варто звернутися до керівника свого закладу, які і внесуть зміни до реєстраційних даних. 

Більше інформації щодо процедури зміни місця складання ЗНО можна знайти в «Кабінеті керівника закладу освіти» на порталі УЦОЯО. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter