Новини

«Учитель року – 2023»: у МОН розповіли про умови та порядок проведення конкурсу

Міністерство освіти і науки України оприлюднило лист «Про умови та проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2023"». Головне, на чому наголошують у відомстві, це важливість дотримання заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

Взяти участь у конкурсі можуть особи:

  • педагогічний стаж яких становить не менше 3-х років на момент реєстрації у конкурсі;
  • основним місцем роботи яких є заклад загальної середньої або професійної (професійно-технічної) освіти;
  • які викладають «Захист України» за тематичним планом №1 (стосується лише тих, хто бере участь у цій номінації).

Усі охочі взяти участь у конкурсі мають у період із 28 листопада до 12 грудня зареєструватися на офіційній сторінці конкурсу в розділі «Реєстрація учасників 2023». Також необхідно подати до організаційного комітету першого туру конкурсу інформаційну картку в терміни, які визначають відповідні оргкомітети першого туру конкурсу (цю картку ви можете знайти в листі МОН, додаток 2).

Конкурс проводитиметься у два тури. Але перший тур може проходити як в один, так і в декілька етапів. Щодо другого туру, то проводиться в дистанційній формі у два етапи: відбірковий та фінальний. У кожному турі передбачені такі випробування як майстер-клас, методичний практикум, практична робота, тестування та урок (їхній детальний опис ви також знайдете в додатках до листа). 

Нагадаємо, що цьогоріч конкурс проводитиметься в чотирьох номінаціях: «Захист України», «Основи здоровʼя», «Початкова освіта» й «Фізична культура».

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter