Новини

Учителів запрошують до обговорення електронних версій фрагментів підручників

Цього року МОН та ІМЗО започатковують обговорення електронних версій фрагментів підручників. Основна мета – покращення якості навчальної літератури. Терміни розгляду підручників для 4 класу – з 18 січня до 09 лютого 2021 року та 8 класу – з 22 лютого до 17 березня 2021 року. Детальна інформація щодо можливості ознайомитися з підручниками, представлена на сайті Інституту модернізації змісту освіти (за посиланням).

Відповідний лист уже надіслано до департаментів (управлінь) освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій, закладів післядипломної педагогічної освіти, закладів загальної середньої освіти та громадських організацій.

До обговорення підручників можуть долучитися педагогічні працівники, представники громадських освітніх організацій, батьки учнів, усі небайдужі до якості шкільної освіти. Окрім того можна переглянути експертні висновки до них і висловити пропозиції та зауваження до змісту та дизайну навчальної літератури для 4 та 8 класів, представленої в Електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти.

Узагальнені пропозиції передадуть видавництвам і авторам підручників для доопрацювання.

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter