Новини

УЦОЯО відкрив можливість пройти демонстраційний варіант національного мультитесту онлайн

Кілька днів тому Український центр оцінювання якості освіти представив демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту та пообіцяв невдовзі відкрити можливість для онлайн-тренування. Тепер ця можливість є: охочі випускники можуть потренуватися виконувати завдання у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. 

В УЦОЯО звертають увагу на те, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ. Однак за структурою, типами завдань і тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту. 

Учні матимуть 90 хвилин, упродовж яких потрібно виконати 60 завдань із трьох навчальних предметів: 

  • української мови (завдання 1–20); 
  • математики (завдання 21–40); 
  • історії України (завдання 41–60). 

Зверніть увагу: діти зможуть обирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання та навіть змінювати варіант відповіді. Аісля завершення роботи над тестом можна отримати результати тестування за кожен блок завдань НМТ. 

Під час реального тестування випускники зможуть використовувати довідкові матеріали з математики, працювати з ними можна і зараз, під час тренування. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter