Новини

«Ми з України»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Україна неймовірна! І про це знаємо не лише ми, а і весь світ. Наша історія та культура унікальна, наші люди – творчі та непересічні. Серед нас багато особистостей, якими можна та варто пишатися. І це чудово!

А як добре ваші учні знають Україну? Саме для того, аби допомогти школярам отримати більше корисної інформації, ми створили новий цікавий та неймовірно важливий конкурс «Ми з України». Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям дізнатися безліч цікавинок про географічні особливості нашої країни, архітектурні надбання та людей, які її прославляють. Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • яке українське місто носить титул наймолодшого?
  • проєкт реконструкції площі якого міста отримав у 2021 році престижну нагороду Lighting Design Awards?
  • якому українському селу присвячують пісні та меми?
  • якого розміру площа Свободи у Харкові?
  • яке місто на підвні України називають «столицею черешні»?

І це, звісно, ще далеко не все. Школярі дізнаються багато цікавої інформації про міста та регіони нашої країни, про видатних особлистостей, про героїчні події та героїв війни. Нам є чим та ким пишатися!

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 23 квітня до 23 травня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter