Новини

«Україна починається з тебе»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Уже за кілька днів у нас і нашої країни неймовірне свято – 31 річниця Незалежності України! Цьогоріч це свято не таке, як раніше: воно урочисте та водночас огорнуте сумом, сповнене надією та впевненістю в перемозі. 

Історія нашої країни – неймовірна. І наші люди теж! Чи знають ваші учні, що перша у світі Конституція написана українцем, гетьманом Пилипом Орликом? А що українська трембіта є найдовшим у світі музичним інструментом? А чи відомо їм, що першу гасову лампу було винайдено у Львові? Упевнені, хоча ваші учні й знають багато, але також є чимало невідомих і надзвичайно цікавих фактів! Саме для того, аби допомогти школярам отримати більше корисної інформації, ми створили новий захопливий і пізнавальний конкурс «Україна починається з тебе».

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям більше дізнатися про здобутки України та нагадати їм про тих, хто прославляє нашу землю на міжнародній культурній, спотривній, політичній і соціальній арені. Завдяки участі в конкурсі діти дізнаються:

  • що таке «кравчучка»;
  • які мурали прикрашають українські будинки;
  • який український фільм став класикою світового кінематографа;
  • коли здійснила перший політ легендарна «Мрія»;
  • як картини Марії Примаченко підкорили світ.

І це, звісно, ще далеко не все! Ми зібрали багато цікавої та важливої інформації про Україну, про діячів минулого та сучасності, що допоможе розширити кругозір ваших учнів.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 17 до 24 серпня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

 

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter