Новини

Використовуємо можливості «На Урок» для організації ефективної STEM-, STEAM-, STREAM-діяльності

STEM, STEAM, STREAM – освітні тренди, про які говорить увесь світ. І не тільки говорить! STEM в останні роки перетворився на один із найцікавіших та найважливіших методів навчання. Завдяки новому підходу діти не просто отримують зання, вони розуміють, як навчальна інформація пов'язана з реальним життям, як вона може допомогти їм у розвитку та досягненню мети. 

І якщо спочатку STEM пов'язуваливиключно з точними науками, то згодом до нього додалися такі важливі елементи як Arts та Reading. Адже вирішувати проблеми варто творчо, чудово розібравшися у них. А однією з основ STEM підходу стала прожктна робота, що базується на інтеграції кількох дисциплін, деякі з них на перший погляд зовсім не пов'язані між собою! Але так тільки цікавіше! 

Як організувати STEM, STEAM, STREAM діяльність у школі? Про це говоритимемо на вебінарі Віктора Немченка «Можливості «На Урок» для організації ефективної STEM-, STEAM-, STREAM-діяльності», який відбудеться 15 жовтня о 18:00. Давайте разом розберемо всі можливості на інструменти, які пропонує «На Урок» для успішної роботи у напрямку Science, Technology, Engineering and Mathematics (а також Arts та Reading!). Буде багато цікавої інформації, тож приєднуйтеся!

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter