Новини

Зустріч із Далай-ламою: освітян України запрошують до діалогу

20 жовтня освітня спільнота України зможе поспілкуватися з оним із найвідоміших суспільних діячів, лауреатом Нобелівської премії миру – Далай-ламою! 

Далай-лама має цікаву традицію – він періодично проводить онлайн-зустрічі (діалоги) з жителями різних країн, зокрема вони нещодавно проходили у Великій Британії, Тайвані, Індії. А тепер можливість поспілкуватися з ним просто у прямому ефірі з'явилася і у нас (спілкування ініційовано ГО «ЕдКемп Україна»). 

Про що поговоримо? Фокуси онлайн-зустрічі:

  1. Освіта для миру (навчання розуму і серця).
  2. Мир у світі людей (чи місія можлива?).
  3. Пандемія і її вплив на людство (які уроки маємо вивчити).

20 жовтня 2020 року о 6:30 Далай-лама XIV вперше в історії у прямому етері спілкуватиметься з українками й українцями. Він звернеться до всієї України, а потім протягом години відповідатиме на запитання. Одне з таких запитань можете поставити і ви! Для цього потрібно лише зареєструватися для участі у діалозі (зробити це ви можете за посиланням) та поставити запитання під час заповнення анкети. 

У діалозі братимуть участь Лілія Гриневич (експертка з освітніх політик, міністерка освіти і науки України (2016 – 2020)), Наталія Мосейчук (телеведуча каналу «1+1», кураторка проєкту «Право на освіту»), Тарас Тополя )фронтмен гурту «Антитіла»‎ та друг Фонду ООН у галузі народонаселення), а модеруватиме бесіду Олександр Елькін (голова Ради ГО «ЕдКемп Україна», співавтор концепції Нової української школи). 

Діалог відбуватиметься українською й англійською мовами, при цьому буде забезпечено синхронний двомовний переклад та переклад жестовою мовою. Також буде зроблено відеозапис ефіру.

Після спілкування з Далай-ламою відбудуться три дискусії:

  • «Освіта для миру», за участі Лілії Гриневич;
  • «Мир у світі людей», за участі Тараса Тополі;
  • «Пандемія і її вплив на людство», за участі Наталії Мосейчук.

 

Реєструйтеся, буде цікаво!

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter