Новини

Віртуальний круг: онлайн-метод фасилітації виховних годин, педрад, батьківських зборів і не тільки

Педради, батьківські збори, виховні години… Як організувати та провести їх у режимі онлайн? Дійсно, це не найпростіше завдання. А що, якщо застосовувати одну дієву методику для будь-яких зборів? Мрія учителів стає реальністю: винайдена єдина онлайн-методика для об’єднання всіх учасників навчального процесу!

Віртуальний круг – те, що допоможе не тільки об’єднати клас, педагогічний колектив або батьківську громаду, але й слугуватиме інструментом психологічного розвантаження в умовах дистанційного навчання. Більше про цю цікаву методику та особливості її впровадження розповість Юлія Батура в межах вебінару «Кругла методика. Віртуальний круг: фасилітація онлайн», що відбудеться 4 травня о 18:00.

Мова піде про переваги, особливості та способи проведення віртуального Круга, методи його проведення під час дистанційного навчання, залучення інтегральних ігор для психологічного розвантаження учасників освітнього процесу. Тобто про все, що вкрай необхідно знати кожному вчителю, психологу та корекційному педагогу!

Не варто відмовлятися від педрад, батьківських зборів та виховних годин в умовах онлайн-навчання, особливо коли є такий ефективний інструментарій!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter