Новини

Створюємо інклюзивне середовище у школі

Якщо повторювати словосполучення «інклюзивна освіта» безліч разів, освіта від того не стане інклюзивнішою, але наше ставлення може змінитися та покращитися! Кожен учитель не з чуток знає про інклюзивний підхід до навчання. Утім, питання організації інклюзивного середовища не втрачає своєї актуальності, адже потребує систематичного вивчення нової інформації та закріплення вже відомого.

Компетентність успішного вчителя не в набутих знаннях, а в практичному їх втіленні. Тож як втілити інклюзивний підхід до навчального процесу? Як не забути про психологічну та мотиваційну складову навчання дітей з особливими освітніми потребами? Відповість на ці питання Казачінер Олена Семенівна на вебінарі «Створення інклюзивного середовища в закладі освіти», що відбудеться 28 квітня о 18:00.

Суть та зміст інклюзивного освітнього середовища, принципи універсального дизайну, адаптація та модифікація навчальних матеріалів – говоритимемо про все це! І наостанок, розберемося що ж таке інклюзивні ляльки: їх за і проти.

Саме час освіжити знання та здобуті нові з однієї з найактуальніих тем сьогодення!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter