Новини

«Як це працює?»: долучайтеся до цікавого конкурсу від «На Урок»

Допитливість – одна з основних рис успішних та зацікавлених у навчанні учнів. Сам Альберт Ейнштейн говорив: «Важливо не припиняти ставити запитання»! Це дійсно так, адже нагородою за нове запитання стануть нові знання. А чи знали ви, що запитання навіть мають свій власний день? 

День запитань відзначаємо 14 березня. Але чи означає це, що запитувати про те, що вас цікавить, можна лише в цей день? Звісно, ні! Якщо питання виникне, то потрібно знайти відповідь! Тим паче, що в світі стільки ще невідомого та цікавого, стільки потрібно вивчити, стільки дізнатися! І зробити це можна просто зараз, для чого зволякати?

Звісно, особливо багато запитань у школярів, які тільки пізнають світ. І для того, аби відповісти на найцікавіші, ми створити чудовий конкурс «Як це працює?». Ми підготували захопливі завдання, які допоможуть учням 1-11 класів отримати відповіді на цікаві запитання про природні та наукові явища. Наприклад: Чому коти муркочуть? А що було б, якби динозаври вижили? Що буде, якщо всі люди на планеті стрибнуть одночасно? 

Реєстрація стартувала 16 березня і триватиме до 17 квітня. Доступ до завдань уже відкрито, тоже можна починати працювати просто зараз! А свої результати та нагороди діти зможуть отримати одразу після виконання завдань. До речі, виконати завдання конкурсу можна в будь-який зручний час: і на уроці, і вдома. Головне – встигнути до 27 квітня. 

Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати (їх можна завантажити одразу після проходження конкурсу!). Кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. Приєднуйтеся

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter