Новини

Змішане навчання та початкова школа: поради з поєднання

Про змішане навчання говорили вже багато та детально, тож навіть найбільші скептики пересвідчилися у тому, що воно дійсно може стати одним із найкращих варіантів. Особливо для работи в умовах адаптивного карантину. Так, змішане навчання має свої нюанси, але воно одночасно неймовірно гнучке, що дозволяє підлаштувати освітній процес саме під ваш клас. 

І навіть у початковій школі! Так-так, змішане навчання та початкова школа – цілком реально поєднання, особливо якщо використати модель «ротація за станціями». Робота у таком стилі неодмінно сподобається дітям та допоможе їм зрозуміти тему уроків. Як усе організувати? Про це поговоримо на вебінарі Галини Сищук «Модель змішаного навчання «ротація за станціями»: досвід упровадження в початковій школі», який відбудеться 27 жовтня о 19:00. 

Обговоримо теоретичні аспекти використання моделі змішаного навчання «ротація за станціями», а також розглянемо можливості для її застосування під час уроків у початковій школі. І дізнаємося, як ефективно підготуватися до такого уроку! Приєднуйтеся, буде цікаво!

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter