Новини

«Я і моя школа» – у Харкові відкривається новий освітній центр

27 жовтня у Харкові відкриває свої двері новий Освітній Центр «Я І МОЯ ШКОЛА», створений спеціально для освітян, дітей та їхніх батьків. У період із 27 жовтня до 1 листопада буде проведено ряд презентаційних модулів, під час яких усі охочі зможуть познайомитися з програмами Центру, поспілкуватися з тренерами, а також взяти участь у цікавих майстер-класах.

Кількість місць обмежена, тож зареєструйтеся заздалегідь. Реєстрація для батьків за посиланням, реєєстрація для педагогічних працівників за цим посиланням. Презентація пройде з урахуванням всіх умов адаптивного карантину.

Презентаційні модулі для вчителів проводитимуться 27-30 жовтня. На освітян чекає цікавоа презентація Центру, нетворкінг, коучінгова сесія та навіть конкурс селфі. Детальна програма заходу тут.

Не менш насиченими будуть презентаційні модулі для батьків, які проводитимуться 31 жовтня та 1 листопада. На батьків чекає презентація знайомство з педагогами Центру, майстер-класи, нетворкінг та цікавий конкурс. Програма заходу тут

Участь у заході безкоштовна. 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter