Новини

Знаходимо оптимальні освітні рішення в умовах карантину

Освітня організація HundrED – це найкращі педагогічні рішення, які можуть використати вчителі з усього світу! Міжнародне об’єднання небайдужих та креативних людей дозволяє згенерувати найкращі освітні ідеї, особливо в умовах COVID19-карантину.

Які існують ефективні освітні рішеннями у сфері організації дистанційного навчання в умовах карантину, які є педагогічні інструменти, що можуть допомогти у цій роботі? Як правильно розставити акценти в умовах карантину? Про це Ганна Дудіч розкаже в межах вебінару «Ефективні освітні рішення в умовах карантину: педагогічний інструментарій від організації HundrED», що відбудеться 21 квітня о 18:00.

Кому буде корисно? Абсолютно всім педагогам, хто організовує дистанційну освіту в умовах карантину! Адже педагогічний інструментарій, яким поділиться лекторка, спирається на досвід багатьох учителів та експертів з усього світу.

Правильна комунікація, фізичне і психічне здоров’я, безперервність навчання, відповідальні і самостійні здобувачі освіти – про все це можна дізнатися на вебінарі!

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter