Практична робота «Розробка презентацій з елементами анімації, відеокліпами, звуковими ефектами та мовним супроводом»

Про матеріал
Засобами редактора презентацій створіть презентацію-візитівку про місце, де ви народилися чи живете, або обласний чи районний центр, до якого належить ваша маленька батьківщина.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 2

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 3

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Ти дізнаєшся:

Номер слайду 4

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розробка презентацій з елементами анімації, відеокліпами, звуковими ефектами та мовним супроводом

Номер слайду 5

У папці Прізвище Ім’я створи папку Практична робота 3 Під час виконання практичних завдань пам’ятай про правила безпеки життєдіяльності при роботі з комп’ютером!Як додавати до презентації звук і відео?Як вбудовувати файли?Як перейти до показу вбудованих об’єктів на слайді?Як застосовувати до об’єктів ефекти анімації?Як додавати до слайдів відеопереходи?

Номер слайду 6

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Домашнє завдання. Виконати завдання §8 с.70повторити §5, 6 Опрацювати всі запитання і завдання з рубрик. Заповнити словничок Презентація, діаграма, дизайн

Номер слайду 7

Розгадайребус. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 8

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай ребус. БАТЬКІВЩИНА

Номер слайду 9

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Завдання. Моя маленька батьківщина (12 балів)Засобами редактора презентацій створіть презентацію-візитівку про місце, де ви народилися чи живете, або обласний чи районний центр, до якого належить ваша маленька батьківщина. Скористайтеся зразком презентації візитівки міста Тернополя, яка збережена у файлі Тернопіль, з папки Редактор презентацій. Передбачте, що в презентації на другому слайді потрібно розмістити такі об’єкти:заголовок;звукозапис про дату заснування населеного пункту, який можна запустити під час демонстрації; схему, яка структурує дані на слайді; посилання на карту, яке прив’язане до малюнка; малюнки, за якими налаштовано переходи на приховані слайди з ві­домостями про клімат, економіку обраного регіону, та діаграми, які характеризують склад населення;вбудований файл (текстовий, малюнок, презентація тощо), що містить основні дані про населений пункт, для якого налаштована відповідна дія відкривання вмісту під час перегляду презентації; відео про визначні місця, створене самостійно або завантажене з Інтернету, перегляд якого здійснюється після натиснення на відео. Налаштуйте відеоперехід між першим і другим слайдом з ефектом Фігура й анімацію на гербі населеного пункту — Вхід/Збільшення з поворотом. Продемонструйте презентацію вчителю та однокласникам і збережіть її в папці Практична робота 3 своєї структури папок.

Номер слайду 10

Працюємо за комп’ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

pptx
Додано
11 серпня 2020
Переглядів
1670
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку