Практична робота. Створення програми з кнопками та написами

Про матеріал
Завдання 1. Мозаїка (12 балів) Змініть проект Мозаїка так, щоб деяке слово, подане на формі написом Label1, після натиснення на кнопки Квадрат, Ромб, Діагональ відображались у написах, розміщених у позиціях, що виділені на малюнку жовтим кольором відповідно до форми вибраної фігури. Скористайтеся підказкою щодо номе¬рів написів: Завдання 2. Подільність чисел (20 балів) Розробіть проект Подільність чисел, у якому з перших 10 натуральних чисел, розміщених на екранній формі, після натиснення кнопки з обраним дільником будуть відображатися тільки ті, які діляться або на 2, або на 3, або на 4, або на 5. Кнопка Очистити повертає форму до початкового вигляду, а Заверши¬ти — закриває вікно форми. Завдання 3. Довідник (12 балів) В обраному самостійно середовищі програмування розробіть проект До¬відник із використанням вікон повідомлень, за допомогою якого користувач може отримати відомості про застосування комбінацій клавіш Ctrl+С, Ctrl +V, Ctrl +X при використанні буфера обміну в офісних програмах, наприклад, тек-стовому процесорі. Кількість форм вікон повідомлень, їх дизайн та об’єкти сплануйте самостійно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 2

Програмування. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 3

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 4

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Як використовувати елементи управління кнопка та напис на екранних формах. Як змінювати значення властивості об'єктів програми Як у використовувати вікна повідомлень. Ти дізнаєшся:

Номер слайду 5

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Створення програми з кнопками та написами

Номер слайду 6

У папці Прізвище Ім’я створи папку Практична робота 9 Під час виконання практичних завдань пам’ятай про правила безпеки життєдіяльності при роботі з комп’ютером!Як використовувати елементи управління кнопка та напис на екранних формах?Як змінювати значення властивостей об’єктів у програмному коді?Як використовувати вікна повідомлень?

Номер слайду 7

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Перейти за посиланням для проходження тесту № 14:http://testinform.in.ua/test-14-8-klas-zmina-znachennya-vlastivostej-obyektiv-u-seredovishhi-programuvannya/

Номер слайду 8

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Домашнє завдання. Виконати завдання §19; повтор. §15-18 Опрацювати всі запитання і завдання з рубрик. Перевірити і заповнити словничок Мова програмування, транслятор, проект, метод. Створити власну об’єктно-орієнтованої програми, що містить кнопки, відображає вікна повідомлень. Надіслати роботу вчителю через електронну пошту (Chashuk@ukr.net).

Номер слайду 9

Розгадайребус. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

Номер слайду 10

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай ребус. КНОПКА

Номер слайду 11

Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Розгадай ребус. НАПИС

Номер слайду 12

Робота з комп'ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк. Завдання 1. Мозаїка (12 балів)Завдання 2. Подільність чисел (20 балів)Завдання 3. Довідник (12 балів)

Номер слайду 13

Працюємо за комп’ютером. Чашук О. Ф., вчитель інформатики ЗОШ№23, Луцьк

zip
Додано
8 грудня 2019
Переглядів
1999
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку