Практична робота Word 4 клас НУШ

Про матеріал
Практична робота Word 4 клас НУШ з теми: "Текстовий редактор" є допомогою під час навчання при вивченні теми, для закріплення вивчених знань.
Перегляд файлу

Практична робота 4 клас.

  • Форматування зовнішнього вигляду тексту.
  • Вставити зображення у текст.

Прийшла осінь.

З дерев повільно опали різнокольорові листочки. Барвистим килимом вони вкрили землю біля підніжжя стовбурів. Птахи відлетіли у вирій. Комахи поховалися в корі дерев. Лісові звірі вже підготувалися до зими.

Стало холодно, вітряно. Небо вкрилося сірими хмарами. Зачастили дощі. Дні стали короткими, похмурими. Осінь — сумна пора. Але скоро їй на зміну прийде морозна білосніжна зима.

 

 

  

Практична робота 4 клас.

Впишіть слова замість зображень

  1. Завантажити текстовий редактор Word.
  2. Ввести  тексти:

 

Задзвонив , коли на   було 14.00 годин. Я якраз писав . Це дзвонив . Він попросив дати почитати . Я йому кажу: «Сідай краще до , встав і працюй з »

 

Практична робота 4 клас.

  • Прочитайте текст.
  • Відредагуй текст (Видалення зайвого символу, букви - Backspace або Delete)

Був теплий сонячний рунок. Увідчинені - двері до нашої кімнати залитіли дві ластівки.! Покружляли і вилитіли. Потім з’являлося,ще кілька раз. Дзвіночками розипався їхній виселий щебет. У куточку комнати ластівки заліпили гніздо. Там вони вивили пташенят. Ластівки дуже працовиті й охайні. 7У їхньому гнізді завжди чистенько.012 У дзьобиках вони виносять сміття на подвіря. Влітають до «кімнати» через відчинене вікно

 

 

docx
Пов’язані теми
Інформатика, 4 клас, Інші матеріали
НУШ
Додано
20 березня
Переглядів
97
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку