практичне завдання “Створення pdf документів та робота з ними. Налаштування інтерфейсу програми. Пошук та заміна тексту.”

Про матеріал
практичне завдання “Створення pdf документів та робота з ними. Налаштування інтерфейсу програми. Пошук та заміна тексту.”
Перегляд файлу

Практичне завдання до уроку № 70.

Панель інструментів «Пошук» виконує пошук у наразі відкритому PDF-файлі. Можна вибірково замінювати слова, пошук яких виконується, альтернативним текстом. Текст замінюється по одному випадку. Одночасно виконати заміну у всьому PDF-файлі або кількох PDF-файлах неможливо.

  1.     Виберіть «Правка» > «Знайти» (Ctrl/Command+F).
  2.     Наберіть текст, який потрібно знайти, в текстовому полі на панелі інструментів «Пошук».
  3.     Щоб замінити текст, розгорніть панель інструментів, натиснувши «Замінити», а потім введіть текст на заміну у текстовому полі «Замінити на».
  4.     (За бажанням) Клацніть стрілку https://helpx.adobe.com/content/dam/help/icons/AX_AccordianOpen_Sm_N.png поруч із текстовим полем і виберіть такі параметри:

Лише цілі слова

Пошук лише повних слів, введених у текстовому полі. Наприклад, якщо ви шукаєте слово stick, слова tick та sticky не будуть знайдені.

З урахуванням регістру

Знаходить лише випадки слів, що збігаються за регістром, в якому ви набрали ці слова. Наприклад, якщо ви шукаєте слово Web , слова web та WEB не будуть знайдені.

Включити закладки

Також виконує пошук тексту на панелі «Закладки».

Включити коментарі

Також виконує пошук у тексті будь-яких коментарів.

  1.     Натисніть кнопку «Далі».

Acrobat швидко переходить до першого збігу та підсвічує його.

  1.     Клацніть «Замінити», щоб змінити виділений текст, або «Далі», щоб перейти до наступного випадку появи тексту, пошук якого виконується. Або ж клацніть кнопку «Попередній» для повернення до попереднього випадку появи слова, пошук якого виконується.

Виконати завдання за допомогою програми ADOBE ACROBAT. Результатом вашої роботи має бути 6 скрінів так, як є 6 пунктів завдань. Скріни з послідовністю вашої роботи скиньте у MS Word. Після того перетворіть цей вордівський документ у PDF та скиньте як результат виконаної роботи.

docx
Додано
30 травня 2020
Переглядів
682
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку