Правила поведінки дітей у школі та класі

Про матеріал
Презентація для виховних годин, нагадує про правила поведінки дітей у школі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила поведінки здобувачів освіти. КЗ« Балківська ЗОШ I – III ступенів»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Правило №1 Усе найголовніше в долі людини починається зі школи. Яким ти будеш у школі , таким самим станеш у майбутньому.

Номер слайду 4

Правило №2 Наша школа найкраща, тому що вона НАША. Життя в школі,яку ти не любиш , - страждання. Намагайся любити свою школу!

Номер слайду 5

Правило №3 Нас багато, і всі ми різні – враховуй це, намагайся поводитися так,щоб людям поряд із тобою було добре. Стався до них так,як ти хочеш,щоб ставилися до тебе.

Номер слайду 6

Правило № 4 Шкільне життя складне і різноманітне : у ньому чимало радісного, але є і сумне. Вчись мужньо зносити неприємності. Не звинувачуй у своїх невдачах товаришів і учителів. Тоді негаразди незабаром закінчаться.

Номер слайду 7

Правило №5 Ти постійно ростеш,розвиваєшся, змінюєшся. Допоможи собі стати хорошою людиною. Займись самовихованням.

Номер слайду 8

Правило №6 Хочеш – не хочеш,а вчитися необхідно. Не принижуй себе бездіяльністю, не лінуйся. Ледачим у нашій школі погано. Пам’ятай, що зустрічають за одежиною, а поважають за розум.

Номер слайду 9

Правило №7 Якщо так станеться, що помилився, оступився – не викручуйся й не бреши. Будь чесним ,перш за все, сам з собою.

Номер слайду 10

Правило № 8 Захищай слабкого, допомагай товаришам, не чекаючи, доки тебе про це попросять. І взагалі, прагни жити так, щоб бути корисними і людям, і собі.

Номер слайду 11

Правило № 9 Цінуй шкільне товариство: воно – на все життя. Не забувай і не зраджуй шкільних друзів. Намагайся залишити по собі добру пам’ять. Словом і ділом, своїм життєвим прикладом примножуй славу рідної школи!

Номер слайду 12

Правило № 10 Школа – наш спільний дім, який об’єднує людей різного віку, характерів і доль. Честь школи складається з особистої гідності кожного.

Номер слайду 13

Правило №11 Наші люди шанують святині Вітчизни, поважають історію нашого народу і своїх предків, захищають цінності свого шкільного колективу, зміцнюють і розвивають його традиції.

Номер слайду 14

Правило №12 Серед людей честі завжди високо цінується розум, освіченість, інтелігентність. Людина постійно прагне до знань, тому що вона людина. Для неї важлива гармонія розуму й почуттів , слова і діла.

Номер слайду 15

Правило № 13 Рівень розвитку особистості добре виявляється у відносинах статі . У нашій школі стосунки юнаків і дівчат регулюються критеріями відвертості й моральної чистоти, честі й гідності.

Номер слайду 16

Правило № 14 Складні обставини й тяжкі умови не виправдовують погані звички й поведінку. Порядна людина за будь – яких обставин залишається людиною честі.

Номер слайду 17

Правило № 15 Соціально активна особистість намагається змінити життя навколо себе на краще. Якщо є сили і рішучість – покращуй життя , немає залишайся принаймні , порядною людиною.

Номер слайду 18

Ніщо не дається нам так тяжко і не втрачається так легко, як честь. Бережіть честь змолоду!

Номер слайду 19

Дякую за увагу !!! Презентацію підготувала для вас соціальний педагог КЗ « Балківська ЗОШ I - III ступенів» Жогло Альона Павлівна

pptx
Додано
1 квітня 2021
Переглядів
516
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку