Правила, про які діти ніколи не дізнаються у школі

Про матеріал
Презентація дасть змогу більш глибоко усвідомити істини, про які дітям слід було б дізнатись на шкільній лаві, але вони про них не дізнаються. Шкільні предмети знайомлять учнів з основами наук, але не завжди дають відповідь на питання, які зустрічають дитину у реальному житті. Презентацію можна використати у виховній роботі, під час проведення тренінгів, дискусій і т.д.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила, про які діти ніколи не дізнаються в школі

Номер слайду 2

11 речей, яких тебе не навчать у школі

Номер слайду 3

Життя не справедливе – змирися з цим фактом

Номер слайду 4

2.Світові байдуже до твоїх самовідчуттів і самоповаги. Світ очікує від тебе якихось досягнень перед тим, як взяти до уваги твоє почуття особистої гідності.

Номер слайду 5

3. Дуже молоймовірно, що тобі почнуть платити 40 тисяч доларів на рік одразу після закінчення школи. Ти не станеш віце – президентом компанії з лімузином та особистим водієм, допоки не заслужиш цього

Номер слайду 6

4. Якщо ти гадаєш, що твій учитель суворий і вимогливий – зачекай, доки познайомишся з босом. На відміну від учителя, кар'єра боса залежить від того, як ти виконуєш свої завдання.

Номер слайду 7

5. Обсмажувати бургери в Мак Доналдсі – не нижче твоєї гідності. Твої прадіди назвали б будь – яку роботу (навіть таку) “гарним шансом”.

Номер слайду 8

6. Не поспішай звинувачувати у кожній своїй невдачі своїх батьків. Не жалійся і не носися зі своїми невдачами. Вчися на них.

Номер слайду 9

7. До твого народження батьки не були такими нудними і нецікавими людьми, якими здаються тобі зараз. Вони стали таким, заробляючи на твоє безтурботне дитинство, перучи твій одяг і слухаючи твоє безкінечне базікання про те, який ти хороший. Тому перед тим, як пуститися на порятунок лісів Амазонії від знищення жадібним поколінням твоїх батьків, спробуй спершу навести лад у своїй кімнаті.

Номер слайду 10

8. Твоя школа скасувала розподіл на переможців та лузерів, життя – ні! У деяких школах перестали ставити погані оцінки, дозволили безліч спроб здати тест або відповісти на запитання … Це абсолютно не схоже на те, що відбувається у житті…

Номер слайду 11

9. Життя не розподілене на семестри. Літніх канікул не існує, і дуже мало роботодавців, які зацікавлені в тому, щоб знайти твоє особисте “Я” Тобі доведеться робити все це у свій особистий час.

Номер слайду 12

10. Не плутай реальне життя з тим, що показують по телебаченню. У житті людям доводиться більше часу проводити не у кав'ярні, а на робочому місці.

Номер слайду 13

11. Підтримуй добрі стосунки з “очкариками – ботаніками”. Імовірніше за все, один із них колись стане твоїм начальником.

Номер слайду 14

12. Цигарка не додає твоєму вигляду крутості. Навпаки, з нею ти виглядаєш ідіотом. Аналогічний результат дає «самовираження» через рожеве волосся та неймовірний пірсінг.

Номер слайду 15

13. Ти не безсмертний (дивись правило № 12). Якщо тобі здається, що блискавичне життя, рання смерть і твоє юне тіло у труні - це романтично, ти, очевидно, не бачив, який вигляд має твій одноліток-мрець у морзі.

Номер слайду 16

14. Насолоджуйся життям, поки можеш. Роби це, незважаючи на те, що твої батьки - твоя кара небесна, школа нудна, а життя - депресивне. Одного дня ти зрозумієш, як чудово бути дитиною. Можливо, варто це зрозуміти вже зараз.

Номер слайду 17

Не варто дякувати, користуйся на здоров'я.

Номер слайду 18

ppt
Додано
28 жовтня 2021
Переглядів
413
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку